KPN BESTEEDT SALARISVERWERKING EN BEHEER HR-SYSTEEM UIT AAN LOGICACMG

Door: Logica Nederland  10-05-2006
Trefwoorden: Ict, It, Computer Software

10 mei 2006 - KPN en LogicaCMG hebben een overeenkomst gesloten voor de uitbesteding van de salarisverwerking en het beheer van het HR-systeem aan LogicaCMG. De overeenkomst heeft een looptijd van 4 jaar met een optie tot verlenging.

LogicaCMG gaat het huidige maatwerk salarissysteem vervangen door een standaard salarissysteem voor de 20.000 medewerkers van KPN. Uiteindelijk zal LogicaCMG de totale salarisverwerking voor KPN verzorgen. Van KPN’s HR-systeem van Oracle/ PeopleSoft zal LogicaCMG het operationeel en technisch beheer overnemen en integreren binnen haar eigen service organisatie.

Ad Scheepbouwer, bestuursvoorzitter KPN: “Na een uitvoerig selectietraject waarbij zes partijen betrokken waren, heeft KPN voor LogicaCMG gekozen. De keuze voor LogicaCMG is mede ingegeven doordat LogicaCMG als één van de weinige partijen in staat was een volledig geïntegreerde oplossing te bieden. Tevens heeft LogicaCMG al jarenlang als een betrouwbare partner het technisch beheer van onze oude maatwerk salarisapplicatie uitgevoerd.”

Paul Schuyt, Chief Executive van LogicaCMG Nederland: “De overeenkomst met KPN bouwt voort op onze jarenlange relatie, waarbij LogicaCMG meerdere business domeinen van KPN ondersteunt. Tevens betekent het een belangrijke impuls voor onze outsourcingsactiviteiten binnen de HR & Payroll dienstverlening, één van onze oudste bedrijfsonderdelen.”

LogicaCMG heeft ruim 40 jaar ervaring in de HR- en Payroll dienstverlening. Door deze kennis in te zetten ondersteunt het klanten in hun transitietrajecten. De service en betrouwbaarheid wordt mede geleverd door de 1300 medewerkers die nationaal en internationaal actief zijn in het HR- en Payroll werkveld, zowel intern als bij klantorganisaties. Daarnaast verwerkt LogicaCMG op dit moment wereldwijd meer dan 90 miljard euro aan salarissen. LogicaCMG levert integrale standaard en maatwerk oplossingen in het werkgebied van HR en Payroll waardoor processen, methodieken en technieken optimaal op elkaar afgestemd kunnen worden. Hierdoor is het in staat de kwaliteit van de services te verhogen, de administratieve lasten te beperken en de kosten te verlagen.

Trefwoorden: Computer Software, Hrm, Ict, It, Payroll

Contact Logica Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share