LOGICACMG BENOEMT HENRI VAN MIL TOT SALES EN MARKETING DIRECTEUR

Door: Logica Nederland  31-01-2006
Trefwoorden: It, Personalia

31 JANUARI 2006 - LogicaCMG Nederland heeft Henri van Mil benoemd tot Managing Director Sales en Marketing. Van Mil volgt hiermee Chris Jansen op die benoemd is als Managing Director van de Energy, Utilities en Telecom divisie.

Henri heeft meer dan 15 jaar ervaring in sales en marketing. Hij is sinds 1998 in dienst bij LogicaCMG. De laatste twee jaar was hij Sales en Marketing directeur van de divisie Industry, Distribution en Transport. Voordat hij in dienst kwam bij LogicaCMG was hij onder andere werkzaam bij DDV Telecom & Media Consultants en KPN.

Paul Schuyt, Chief Executive LogicaCMG Nederland: “Henri’s ervaring met alle aspecten van sales en marketing zal een grote bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van onze marktpositie in Nederland”.

Henri gaat deel uitmaken van het Nederlandse management team. Hij is verantwoordelijk voor het commerciële beleid van LogicaCMG in Nederland. Speerpunten daarin zijn de positionering van LogicaCMG, de verdere ontwikkeling van account-, alliance en portfolio management én de ontwikkeling van LogicaCMG Consulting, de management consultancy tak van LogicaCMG.

Trefwoorden: It, Personalia

Contact Logica Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share