PCA Amstelveen

Afdrukken

Is PCA Amstelveen incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Touwslagerij 11 , 1185 ZP Amstelveen, Noord-Holland

E-mail

Over PCA Amstelveen

PCA Amstelveen is dé evenementenlocatie voor al uw feesten en partijen. Voor zowel particuliere- als zakelijke evenementen. De locatie biedt ruimte voor ruim 600 gasten en heeft twee zalen. Een grote zaal met drie bars, DJ boot, licht en geluidsmogelijkheden en dansgelegenheid. PCA Amstelveen is gelegen onder de rook van Amsterdam in het hart van de randstad, op bedrijventerrein de Legmeer. Met een ligging vlak naast alle openbaar vervoer mogelijkheden van en naar Amsterdam en Schiphol (50m.), is het een zeer goede locatie voor evenementen met gasten en bezoekers vanuit alle windstreken. Tevens is er een gratis parkeergelegenheid voor ruim 250 auto’s

Kaart

Andere diensten in de buurt van Amstelveen Noord-Holland

Is PCA Amstelveen in Touwslagerij 11, Amstelveen Noord-Holland 1185 ZP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Zakelijk diensten in Amstelveen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Zakelijk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amstelveen Noord-Holland, 1185 ZP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[4047439]