Reiki- & Massage behandelingen

Reiki- & Massage behandelingen van Reiki Praktijk Kihon

Door: Reiki Praktijk Kihon  15-10-2011
Trefwoorden: Massage, Ontspanning, Stress

 

Reiki- & Massage behandelingen

Mensen hebben over Reiki gehoord maar een stuk minder mensen weten eigenlijk wat het precies inhoud. Bij Reiki gebruik ik mijn handen. Een warmtebron van energie die via mijn handen naar buiten stroomt breng ik in contact met de desbetreffende plek die behandeling nodig heeft. Op het moment dat ik mijn handen over de pijnlijke plek beweeg, zonder het aan te raken, voel je de energie en warmte binnen komen. Met deze energie trek ik mogelijk de pijn weg en stop er helende energie in terug om het genezingsproces te bevorderen.
De mensen bij wie ik kom zijn in de meeste gevallen al bij hun huisarts geweest. Zij komen dan ook vaak met hetzelfde verhaal; " De dokter kan niets constateren" of "er is niets aan te doen, u zult er mee moeten leren leven".

Elke massage is anders. Voor de massage praten we even om te horen waar ik voor kom of wat belangrijk is. Na afloop is er tijd om rustig bij te komen. Ik gebruik warme etherische olie en een comfortabele massagetafel. Voor mensen met rug, schouder of nekklachten, is er een speciale hoofdsteun. Er wordt niet veel gezegd, het is warm, je wordt behaaglijk toegedekt met warme doeken op plaatsen waar niet gemasseerd wordt. De eerste massage is meestal een algemene massage, een soort kennismaking. Als ik vaker bij je kom wordt het steeds meer toegespitst op jouw lijf, jouw behoefte en stemming.

Jouw belang staat bij mij centraal en is dan ook het uitgangspunt voor elke vorm van behandeling binnen mijn praktijk. Een rustige sfeer, prettige muziek op de achtergrond en tijd die niet lijkt te bestaan. Even helemaal niets aan je hoofd. Ingrediënten om jezelf cadeau te doen.
Je moet het een keer aan den lijve hebben ondervonden. Daarna vraag je je meteen af waarom je niet veel eerder mij hebt laten komen. Want ja, ik kom naar jou. Dat scheelt je reistijd en parkeerongemak. Bovendien vindt de behandeling plaats in je eigen, veilige omgeving. Alle materialen neem ik mee, waaronder een zeer comfortabele (massage) tafel.

De tijdsduur is 1½ uur: waarvan 1¼ uur behandeling en ¼ uur voor binnenkomst en rustig afronden.

Annuleren minimaal 24 uur van tevoren.

Tot gauw, met warme groet,

John


Trefwoorden: Alternatieve Geneeswijzen, Massage, Ontspanning, Reiki, Stress

Contact Reiki Praktijk Kihon

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share