Seine Serviceflat

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Seine 1 , 1186 NR Amstelveen, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Seine Serviceflat

Met ruim 500 medewerkers en 300 vrijwilligers biedt Brentano wij dagelijks verzorging, verpleging, diensten en services aan zo’n 600 cliënten. Dit doen we bij mensen thuis en bij cliënten die ‘beschut’ wonen in een van onze woonzorgcentra.
Wij hechten aan de menselijke maat en werken daarom met voldoende mensen in kleine teams. We zijn gericht op de wensen van onze cliënten, op aandacht, tijd en praktische mogelijkheden. Wij beschikken nu over:
Eigen thuiszorg
Vier woonzorgcentra ('t Huis aan de Poel, Klaasje Zevenster, Belmonte en Nieuw Vredeveld)
Aanleunwoningen Klaasje Zevenster

Serviceflat De Seine
In onze serviceflat De Seine woont u zelfstandig, maar beschikt u wel over een alarmsysteem en kunt u gebruik maken van onze huishoudelijke zorg en zorg- en dienstverlening.

Brentano is nu 40 jaar actief in Amstelveen, maar onze ervaring gaat terug tot 1825. In dat jaar opende het eerste Oudemannenhuis van Stichting Brentano’s Steun des Ouderdoms de deuren aan de Amsterdamse Herengracht.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Nursing Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amstelveen Noord-Holland

Is Seine Serviceflat in Seine 1, Amstelveen Noord-Holland 1186 NR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Amstelveen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amstelveen Noord-Holland, 1186 NR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822800]