Shiatsu & Acupunctuur Praktijk Carol Wong A Foe

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Korvet 53 , 1186 WD Amstelveen, Noord-Holland

E-mail

Over Shiatsu & Acupunctuur Praktijk Carol Wong A Foe

Carol Wong A Foe maakt in haar praktijk gebruik van de unieke combinatie van shiatsu en acupunctuur. Beiden zijn gebaseerd op dezelfde Oosterse principes maar de kwaliteiten van beiden complementeren elkaar.

Iokai Meridiaan Shiatsu is een manuele therapie die een goede aanvulling biedt op de reguliere geneeskunde. Met behulp van duimen, vingers en handpalmen wordt druk uitgeoefend op de meridianen van het lichaam om de vitale levensenergie, Ki, weer vrij door het lichaam te laten stromen. Zo nodig, worden ook bepaalde gewrichten gemobiliseerd en gestrekt. Zo wordt de zelfgenezende kracht van het lichaam gestimuleerd.

Acupunctuur vergroot de eigen weerstand, vermindert pijnen en werkt diep in op de lichamelijke en geestelijke conditie van de patient. In de praktijk wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken uit de traditionele chinese geneeskunde (TCM) zoals electro acupuncuur, tuina, cupping en moxa.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di, Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Shiatsu-Acupunctuur-Praktijk-Carol-Wong-A-Foe-1543827279252182/

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Shiatsu & Acupunctuur Praktijk Carol Wong A Foe in Korvet 53, Amstelveen Noord-Holland 1186 WD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Amstelveen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amstelveen Noord-Holland, 1186 WD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817402]