Thuiszorg Brentano Amstelveen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Populierenlaan 21 , 1185 SE Amstelveen, Noord-Holland

E-mail

Over Thuiszorg Brentano Amstelveen

Met ruim 500 medewerkers en 300 vrijwilligers biedt Brentano wij dagelijks verzorging, verpleging, diensten en services aan zo’n 600 cliënten. Dit doen we bij mensen thuis en bij cliënten die ‘beschut’ wonen in een van onze woonzorgcentra.
Wij hechten aan de menselijke maat en werken daarom met voldoende mensen in kleine teams. We zijn gericht op de wensen van onze cliënten, op aandacht, tijd en praktische mogelijkheden. Wij beschikken nu over:
Eigen thuiszorg
Vier woonzorgcentra ('t Huis aan de Poel, Klaasje Zevenster, Belmonte en Nieuw Vredeveld)
Aanleunwoningen Klaasje Zevenster
Serviceflat De Seine

Brentano is nu 40 jaar actief in Amstelveen, maar onze ervaring gaat terug tot 1825. In dat jaar opende het eerste Oudemannenhuis van Stichting Brentano’s Steun des Ouderdoms de deuren aan de Amsterdamse Herengracht.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amstelveen Noord-Holland

Is Thuiszorg Brentano Amstelveen in Populierenlaan 21, Amstelveen Noord-Holland 1185 SE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Maaltijdservice diensten in Amstelveen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Maaltijdservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amstelveen Noord-Holland, 1185 SE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822708]