With a touch of Rose, het baby-merk van Fairtrade gecertificeerd katoen lanceert website

With a touch of Rose, het baby-merk van Fairtrade gecertificeerd katoen lanceert website van With A Touch Of Rose

Door: With A Touch Of Rose  13-11-2008
Trefwoorden: Website, Biologisch, India

With a touch of Rose heeft in juli reeds een vooruitblik gegeven tijdens de afgelopen editie van de vakbeurs de kleine fabriek. Nu kan het brede publiek kennis maken met With a touch of Rose, met haar producten en met de herkomst van de producten.

With a touch of Rose biedt u pragmatische, no-nonsense producten. De huidige collectie bestaat uit slaapzakken, pyjamazakken, luierzakken en kruikzakken. Deze baby-producten voelen zeer zacht aan, zijn gemaakt van vrolijke kleuren, passend bij kinderen en worden in India gemaakt van kwaliteit katoen. De katoen is biologisch en Fairtrade gecertificeerd.

Biologisch katoen is een bewezen opkomende trend. Het is beter voor mens en milieu. Immers de biologische katoenteelt maakt gebruik van natuurlijke compost en natuurlijke bestrijdingsmiddelen.

Het biologische katoen dat With a touch of Rose gebruikt voor haar producten is bovendien Fairtrade gecertificeerd en draagt het Max Havelaar keurmerk. Het onafhankelijke Max Havelaar Keurmerk voor Fairtrade garandeert u dat de katoen in dit product is gecertificeerd volgens de internationale Fairtrade handelsvoorwaarden. With a touch of Rose is koploper op het gebied van Fairtrade gecertificeerd katoen in Nederland. Daarmee is zij één van de weinige bedrijven, die op dit moment dit keurmerk in Nederland mogen voeren.

Op de website zullen regelmatig nieuwsberichten verschijnen over productontwikkeling, nieuwe verkooppunten, Fairtrade, bezoek aan India etc.
Kortom, meer informatie op www.withatouchofrose.nl.

Trefwoorden: Biologisch, Fairtrade, India, Kruikzak, Luierzak, Pyjamazak, Slaapzak, Trappelzak, Website