With a touch of Rose introduceert draagdoek van biologisch en Fairtrade katoen

With a touch of Rose introduceert draagdoek van biologisch en Fairtrade katoen van With A Touch Of Rose

Door: With A Touch Of Rose  18-06-2009
Trefwoorden: Website, Duurzaam, Biologisch

Goed voor de baby
Het dragen van een baby in een draagdoek is zo ongeveer de oudste manier van het dragen van een kind én in heel veel culturen een vanzelfsprekendheid. Enkele voordelen van het gebruik van een draagdoek:
• U kunt uw kindje bij u dragen terwijl u allerlei activiteiten onderneemt;
• Een draagdoek biedt een veilige en geborgen plek;
• De baby heeft in een draagdoek een natuurlijke houding, daardoor kunnen rug en heupjes zich beter ontwikkelen.

Verkrijgbaar vanaf 22 juni
Vanaf 22 juni is de draagdoek van With a touch of Rose leverbaar. De draagdoek zal in 5 kleuren verkrijgbaar zijn: navy, grijs melange, lichtbruin, kakigroen en paars. Allen afgewerkt met een mooie bijpassende bies.
De draagdoek is vanaf die week reeds verkrijgbaar bij Baby Boem (Amsterdam), de Eerste Lach (Steenbergen) en Mooi Mama (Amsterdam en Delft).

Collectie
Deze draagdoek is onderdeel van de zgn. ‘zakkenlijn’: producten om te zorgen, dragen en opbergen. With a touch of Rose biedt u pragmatische, no-nonsense producten. De huidige collectie bestaat uit slaapzakken, pyjamazakken, luierzakken, kruikzakken en dus draagdoeken. Deze babyproducten voelen zacht aan en worden in India gemaakt van kwaliteit katoen. Daarbij is de katoen ook biologisch en eerlijk geproduceerd. Alle katoenproducten uit het assortiment van With a touch of Rose hebben het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade.

Biologisch en Fairtrade
Biologisch katoen is een bewezen opkomende trend. Het is beter voor mens en milieu. Immers de biologische katoenteelt maakt gebruik van natuurlijke compost en natuurlijke bestrijdingsmiddelen.
Het biologische katoen dat With a touch of Rose gebruikt voor haar producten is bovendien Fairtrade gecertificeerd en draagt het Max Havelaar keurmerk. Het onafhankelijke Max Havelaar Keurmerk voor Fairtrade garandeert u dat de katoen in dit product gecertificeerd is volgens de internationale Fairtrade handelsvoorwaarden. With a touch of Rose is koploper op het gebied van Fairtrade gecertificeerd katoen in Nederland. Daarmee is zijn één van de weinige bedrijven, die op dit moment dit keurmerk in Nederland mogen voeren.

Website
Op de website zullen regelmatig nieuwsberichten verschijnen over productontwikkeling, nieuwe verkooppunten, Fairtrade, bezoek aan India etc.
Kortom, meer informatie op www.withatouchofrose.nl.

Trefwoorden: Biologisch, Draagdoek, Dragen, Duurzaam, Eco, Fairtrade, Keurmerk, Slen, Sling, Verantwoord, Website, Zorgen,