With a touch of Rose nu ook in België verkrijgbaar.

With a touch of Rose nu ook in België verkrijgbaar. van With A Touch Of Rose

Door: With A Touch Of Rose  06-04-2009
Trefwoorden: Kwaliteit, Biologisch, Fairtrade

With a touch of Rose biedt u pragmatische, no-nonsense producten. De huidige collectie bestaat uit slaapzakken, pyjamazakken, luierzakken en kruikzakken. Deze baby-producten voelen zacht aan en worden in India gemaakt van kwaliteit katoen. De katoen is biologisch en Fairtrade gecertificeerd.
Biologisch katoen is een bewezen opkomende trend. Het is beter voor mens en milieu. Immers de biologische katoenteelt maakt gebruik van natuurlijke compost en natuurlijke bestrijdingsmiddelen.

Het biologische katoen dat With a touch of Rose gebruikt voor haar producten is bovendien Fairtrade gecertificeerd en draagt het Max Havelaar keurmerk. Het onafhankelijke Max Havelaar Keurmerk voor Fairtrade garandeert u dat de katoen in dit product gecertificeerd is volgens de internationale Fairtrade handelsvoorwaarden. With a touch of Rose is koploper op het gebied van Fairtrade gecertificeerd katoen. Daarmee is zij één van de weinige bedrijven, die op dit moment dit keurmerk mogen voeren.

Bij Family Affair in Leuven is iedereen kind aan huis: ridders & prinsesjes, dikke buiken & jonge harten, mama’s en papa’s. Family Affair steekt je kleine snuiter in de leukste mode, van baby’s eerste pakje tot de lievelingsbroek van grote zus. Family Affair, voor ondeugende meisjes en stoere jongens.
Op de website van With a touch of Rose verschijnen regelmatig nieuwsberichten over productontwikkeling, nieuwe verkooppunten, Fairtrade, bezoek aan India etc.

Kortom, meer informatie op www.withatouchofrose.nl

Trefwoorden: Baby Producten, Biologisch, Fairtrade, Kwaliteit, No-nonsense, Slaapzakken, Zacht