Cantab Lanceert workshop ICT voor beginners

Door: Cantab Sales & Marketing Training  02-08-2008
Trefwoorden: Ict, Ict Kennis, Ict Cursus

Waarom een Cantab Workshop?

Cantab is gewend om zeer snel een startende medewerker praktische kennis over het ICT vakgebied mee te geven. Deze kennis geeft de deelnemer direct een bruikbaar kennisfundament.
De workshop is afgestemd op de functionele en strategische inzet van ICT diensten en producten. Er wordt nauwelijks ingegaan op de techniek. Hierdoor is de workshop laagdrempelig.
De workshop is visueel ingesteld, waardoor de theorie beter "beklijft"
Elke deelnemer kan gebruik maken van telefonische nazorg.
De workshop is modulair opgebouwd. U kunt zelf kiezen welke kennis u wilt vergaren.


Resultaat:

Deze workshop wordt specifiek ingericht op de activiteiten van uw organisatie en kennisniveau van de deelnemers. De workshop geeft u heldere en duidelijke informatie over het ICT landschap, toepassingsgebieden en de strategische inzet van ICT producten en diensten. Uw algemene kennis over ICT wordt vergroot. Na de workshop bent u in staat om een gelijkwaardig gesprekspartner te zijn voor uw klanten en collega's

Doelgroep:

Deze workshop is geschikt voor beginnende medewerkers in de ICT branche die voor de uitoefening van hun functie basis kennis ICT dienen te hebben.

Inhoud:

De inhoud van de workshop is modulair opgebouwd. U kunt zelf kiezen welke onderwerpen u aan bod wil laten komen. De modules zijn onderling uitwisselbaar. De volgende modules zijn beschikbaar:

Faciliteiten:

De workshop kan zowel bij u op kantoor als op het kantoor van Cantab worden uitgevoerd. Indien de workshop plaatsvindt op locatie van Cantab, is lunch inbegrepen.

Data:

In overleg met de opdrachtgever.

Inschrijven:

www.cantabtraining.com

Kosten:

De kosten zijn 375 Euro per deelnemer voor een halve dag en 700 Euro voor de hele dag. Afhankelijk van het programma. Al onze prijzen zijn exclusief 19% BTW.
Trefwoorden: Ict, Ict Cursus, Ict Kennis, Ict Workshop,

Contact Cantab Sales & Marketing Training

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share