Integratie Chubb Beveiliging en Varel

Integratie Chubb Beveiliging en Varel van Chubb Varel Security

Door: Chubb Varel Security  20-10-2008
Trefwoorden: Beveiliging, Samenwerking, Brandbeveiliging

Integratie Chubb Beveiliging en Varel:
SAMENWERKING OM VOORSPRONG OP BEVEILIGINGSMARKT TE BEHOUDEN

AMSTERDAM - Vanaf heden gaan Chubb Beveiliging en Varel gezamenlijk verder als Chubb Varel Security. De krachtenbundeling, waardoor nu zo’n 130.000 klanten bediend worden, levert een marktleiderspositie op in elektronische beveiliging. Met deze gecombineerde expertise biedt Chubb Varel beveiligingsconcepten aan op het gebied van inbraak, brand, toegangscontrole, terreinbeveiliging, cameraobservatie en complete geïntegreerde gebouwbeheer-systemen.

Naast het in Amsterdam gevestigde hoofdkantoor heeft Chubb Varel 15 vestigingen en 2 alarmcentrales. Met de 24-uursservice zijn 1150 medewerkers van Chubb Varel altijd in de buurt en – als dat nodig is – snel ter plekke. Volgens Martijn Mathot, sinds augustus actief als directeur Sales & Marketing, is deze spreiding over Nederland een zeer bewuste keuze. “We kunnen zo de combinatie bieden van een efficiënte centrale organisatie én vestigingen die altijd dichtbij de klant zitten. Hierdoor kunnen we onze klanten een uitstekende service bieden door grote expertise en hoogwaardige producten.”

Vele ministeries, nutsbedrijven, financiële instellingen, winkels, musea, bedrijventerreinen en woonhuizen zijn beveiligd door Chubb Varel. Het bedrijf combineert diensten en producten tot een unieke oplossing voor elke individuele klant. Zo is onlangs een mobiele camera ontwikkeld die, gemonteerd op voertuigen van Rijkswaterstaat, in real-time een beeld van bijvoorbeeld een aanrijding en file op de snelweg kan doorgeven. Met deze actuele informatie kan vanuit de centrale commandopost snel het juiste materieel naar de plek des onheils worden gezonden. En is de file sneller opgelost.

Chubb Varel Security is onderdeel van United Technology Corporation (UTC) Fire and Security met als hoofdkwartier Connecticut, Verenigde Staten met activiteiten in 70 landen en een omzet van ruim $ 58 miljard (2007). UTC Fire & Security is een internationale aanbieder van brandbeveiliging en beveiligingsoplossingen met meer dan een miljoen klanten over de hele wereld. UTC Fire and Security is onderdeel van United Technologies Corp. (NYSE:UTX), leverancier van hoogwaardige producten en diensten voor gebouwen en de luchtvaartindustrie.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.chubbvarel.nl en www.utcfireandsecurity.com

Voor nadere informatie:
Martijn Mathot (directeur Sales & Marketing),
telefoon 020 – 651 61 26
Mobiel 06-46 24 86 03
Martijn.mathot@chubbvarel.nl

Chubb Varel Security (hoofdkantoor): Hettenheuvelweg 51, Amsterdam.
www.chubbvarel.nl

Trefwoorden: Alarmcentrale, Alarmopvolging, Beveiliging, Beveiligingsconcepten, Brandbeveiliging, Camerabeveiliging, Geïntegreerde Systemen, Inbraakbeveiliging, Integratie, Rijkswaterstaat, Samenwerking, Terreinbeveiliging, Toegangscontrole, Varel,