Cisco introduceert renteloos financieringssysteem voor het MKB

Door: Cisco Systems International  15-03-2006
Trefwoorden: Mkb, Netwerken, Computer Hardware

Amsterdam, 15 maart 2006Cisco Systems Capital, een dochteronderneming van Cisco Systems, introduceert een renteloze financiering speciaal bedoeld voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Hiermee wil Cisco het voor het MKB mogelijk maken om makkelijker te blijven investeren in innovatieve data- en communicatieoplossingen.

De regeling is onderdeel van Cisco’s EasyLease-programma, een programma voor de lease van technologie. Door de betalingen op te splitsen in renteloze maand- of kwartaalbedragen, worden technologische oplossingen betaalbaar. Bovendien is het ook mogelijk technologieën van derden te financieren via het programma. Voorwaarde is dat de oplossing voor 70 procent moet bestaan uit Cisco-hardware, -software en -services. Met deze regeling is het ook voor middelgrote en MKB-ondernemingen mogelijk om te profiteren van de nieuwste technologieën, in combinatie met flexibele termijnbetalingen en snelle kredietafhandeling.

Ook partners van Cisco kunnen profiteren van het EasyLease-programma. Zo kunnen zij nog beter concurreren en zichzelf beter positioneren als aanbieder van strategische oplossingen. Voor de regeling geldt een instapbedrag van 1.000 euro.

Trefwoorden: Communicatieoplossingen, Computer Hardware, Dataoplossingen, Mkb, Netwerken,

Contact Cisco Systems International

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share