Gos Hein van de Wouw benoemd tot Director Enterprise Cisco Systems

Door: Cisco Systems International  10-07-2006

Amsterdam, 10 juli 2006 - Gos Hein van de Wouw is bij Cisco Systems aangesteld als Director Enterprise. Samen met John Schaap gaat hij leiding geven aan het team dat verantwoordelijk is voor de enterprise-klanten van Cisco: grote bedrijven in de financiële, industriële en retailsector.

Van de Wouw heeft de afgelopen drie jaar bij Avaya gewerkt, leverancier van communicatieapplicaties, -netwerken en -diensten. In eerste instantie als Managing Director en het laatste half jaar met verantwoordelijkheid voor het multinationale salesteam binnen EMEA. Daarvoor was hij onder andere zeven jaar werkzaam bij Compaq, waar hij diverse managementposities vervulde. Hij was verantwoordelijk voor onder andere de Sales, Enterprise- en Marketing-divisie. Nog eerder werkte hij vijf jaar als Marketing Manager bij Douwe Egberts.

Gos Hein van de Wouw: "In mijn tijd bij Compaq was ik verantwoordelijk voor het opzetten van de relatie met Cisco. Ik ontdekte dat er ontzettend gedreven en toegewijde mensen werken. Van dat soort bedrijven zijn er niet veel in Nederland. Als je veel wilt bereiken, moet je winnaars om je heen hebben. Dat gevoel heb ik bij Cisco heel sterk. Dat is de reden voor mijn overstap."

Coks Stoffer, Managing Director Cisco Systems Nederland: “Ons doel is om nog meer focus aan te brengen in onze sales-activiteiten. Dit geldt voor de breedte van ons gehele portfolio, van netwerken met voice-, data- en video-integratie tot en met datacenters. Grote ondernemingen zien het netwerk steeds meer als uitgangspunt voor hun informatietechnologie en vanuit Cisco willen wij onze klanten helpen deze visie succesvol te vertalen naar de praktijk. Gos Hein’s brede ervaring in de retail- en enterprise-markt en zijn uitgebreide managementervaring, vormen een waardevolle bijdrage voor ons team.”


Contact Cisco Systems International

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share