DigiProfs sponsor Volkswagen Endurance Cup

DigiProfs sponsor Volkswagen Endurance Cup van DigiProfs Computersupport

Door: DigiProfs Computersupport  10-04-2008
Trefwoorden: Computerhulp, Keurmerk, Microsoft

In 2008 zal DigiProfs toetreden als sponsor van de Volkswagen Endurance Cup. Naast een financiële bijdrage zal DigiProfs de cuporganisatie ondersteunen bij ICT vraagstukken en oplossingen.

De argumenten voor de sponsoring zijn volgens Lodewijk Beijst, oprichter van DigiProfs voor de hand liggend. "Dagelijks helpen wij bedrijven hun IT zo goed mogelijk te organiseren. Autosport met zijn raceteams is een goede metafoor voor het bedrijfsleven en de daarin opererende businesses. Een raceteam moet keihard concurreren en op op het hoogste niveau presteren om de winst te behalen. Zowel organisatorisch als technisch. Een tweede plaats telt niet en de kleinste fouten worden genadeloos afgestraft. Nergens ter wereld wordt zo goed duidelijk wie de beste organisatie heeft als in de autosport. Daar verbinden wij graag onze naam aan. Wij willen teams, ofwel organisaties, met onze IT support helpen de beste te worden op hun vakgebied." Een tweede plaats telt niet.

De sponsoring is voor één jaar vastgelegd met een optie op twee jaar.

Trefwoorden: Beijst, Bocoh, Computerhulp, Computerproblemen, Digiprofs Computersupport, Gösele, Keurmerk, Microsoft, Pc Hulp, Pc Problemen,

Contact DigiProfs Computersupport

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share