Een weekend lang jezelf verwennen in Amsterdam RAI!

Een weekend lang jezelf verwennen in Amsterdam RAI! van Evensis Media

Door: Evensis Media  09-03-2009

Topadvies, zelfs uit Hollywood!
Kris Evans, dé beroemde Hollywood-visagist, wordt op 14 en 15 maart geïnterviewd door Catherine Keyl in de stand van Hulscher Cosmetics. Kris verzorgt de make-up voor vele sterren zoals: Sarah Jessica Parker, Hillary Swank en Famke Janssen. Zij zal op de stand van Hulscher Cosmetics demonstreren wat het effect van make-up is ná een O2 Intraceuticals behandeling.

Nog meer beautyadviezen krijg je van Robert Schoemacher op het Santé Wellness Stage en beautystylist Tom Sebastian geeft je beide dagen tips voor een 10-jaar jonger gezicht. Micky Hoogendijk vertelt openhartig waarom zij juist geen botox gebruikt en presenteert samen met schrijfster Annemarie Postma de nieuwste ‘Jetting’-behandeling. De bekende visagist Marc Lubach maakt je gratis mooi op de stand van Viva La Donna en ex-topschaatster Barbara de Loor geeft een inspirerende presentatie over haar nieuwste boek ‘’Lekker”.

Gevarieerd programma
Gedurende het hele weekend zijn er meer dan 100 seminars, workshops en demonstraties waaraan je gratis kunt deelnemen. Onderwerpen als plastische chirurgie en injectables komen aan bod, maar ook de nieuwste ontharingsmethoden, massages en anti-aging behandelingen worden uitgebreid besproken. Alle presentaties worden gegeven door gerenommeerde cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en wellness-specialisten.

Laat je inspireren door het Santé Wellness Stage
Op het podium van Santé delen de vaste columnisten van dit magazine hun specifieke kennis en ervaring over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zo zal de winnares van het tv-programma “Het zesde zintuig” Tessa van Rossen je meenemen in de wereld van intuïtie en leer je over emoties versus energie. Ook kun je hier een yogaworkshop volgen, een kruidenlezing bijwonen of genieten van een innerlijke Tao-douche. Mabel van den Dungen geeft een spirituele en uiterst toegankelijke lezing ‘Boedha Business’ en zal je verschillende meditatievormen laten ervaren.

De feiten en mythes over cosmetica
Indien je wilt weten welke werkzame stoffen in crèmes je huid werkelijk strakker maken, bezoek je het Beautyspreekuur van beautyjournalist Monique Lindeboom en anti-aging arts Paul Musarella. Tijdens deze presentatie kun je je persoonlijk laten adviseren op het gebied van crèmes en huidveroudering. Monique presenteert op New Beauty haar nieuwe boek ‘Mooi zijn en mooi blijven’ en Paul Musarella signeert op stand D.14 zijn boek:’’Eeuwige jeugd, droom of werkelijkheid?’’.

Massages: meer dan ontspanning alleen
Heb je spier- of gewrichtsklachten, last van spataderen of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Dan biedt een bezoek aan het MassagePlein ongetwijfeld een oplossing! Op het Massageplein geven 12 masseurs demonstraties van de meest uiteenlopende massagetechnieken, van Arabisch tot Thais en van kruidenstempel- tot orang-malu-massage.

De nieuwste wellnessgadgets voor thuis
De Wellness Shop van het event staat vol met winkeltjes die de meest uiteenlopende wellnessproducten te koop aanbieden. Hier kun je shoppen voor de nieuwste ‘wellnessgadgets’ voor thuis, in de sportschool of voor in de sauna. Van sauna-kussen tot superbroccoli, van massagekaarsvet tot infrarooddeken, het zijn slechts enkele van de aanbiedingen uit de Wellness Shop.

Bestel je kaarten met korting op Newbeauty.nl
De toegangsprijs voor het evenement bedraagt aan de kassa €15,00. In de voorverkoop via de website krijg je een korting van € 2,50. Dit scheelt je tevens wachttijd aan de kassa. Ga naar www.newbeauty.nl/event om kaarten te bestellen. Kinderen tot 12 jaar gratis.
Wanneer? Zaterdag 14 & zondag 15 maart 2009
Waar? Amsterdam RAI, Hal 8
Openingstijden: 10:00-18:00 uur (za) en 10:00-17:00 uur (zo)
Meer informatie: www.newbeauty.nl of www.newwellness.nl