FOX NETWORKS BREIDT HET ONLINE WERELDWIJDE NETWERK UIT MET DE NEDERLANDSE MARKT

Door: Fox Networks  09-02-2009
Trefwoorden: Media, Reclame, Online

FOX NETWORKS BREIDT HET ONLINE WERELDWIJDE NETWERK UIT MET DE NEDERLANDSE MARKT.

Amsterdam, NL (Donderdag 5 februari 2008) – .FOX Networks, de online advertising divisie van Fox International Channels (FIC), breidt het wereldwijde netwerk uit in Nederland. De lancering van
.FOX Networks NL zorgt voor verdere groei van bereik voor het bedrijf, dat nu in 18 landen in Europa, Azië en Latijns- Amerika is vertegenwoordigd.

Als honderd procent dochter van News Corporation is.Fox Networks nu al een van de snelst groeiende internationale online advertentienetwerken. .Fox Networks biedt een unieke en vooruitstrevende propositie aan voor de online-advertising markt met oplossingen voor branding, bereik en High-end video. Het wereldwijde netwerk bereikt op dit moment meer dan 50 miljoen unieke gebruikers met ruim 10 miljard pageviews per maand.

.Fox Networks legt in Nederland de nadruk op haar video-advertentie innovaties die gebruiksvriendelijker zijn voor uitgevers, adverteerders maar vooral voor de consument. Zo wordt het met een van de innovaties, de Video-Sub, mogelijk om langere commercials in te zetten zonder dat hiervoor video-content nodig is op de website van de uitgever en zonder dat de bezoeker wordt gestoord bij zijn of haar website-bezoek. Voor de online video-producten, maar ook voor de performancediensten werkt .Fox Networks zowel met merken die onderdeel zijn van News Corporation als met collega-uitgevers.

.FOX Networks NL bereikt een scala aan doelgroepen door middel van channels als Entertainment, Sport, Business and Finance, Factual, Travel, Lifestyle and Technology en gebruikt hierbij de modernste technologieën voor adserving en targeting waarin door middel van maatwerk oplossingen de focus ligt op de te realiseren doelstellingen van de klant.

.FOX Networks is tot stand gekomen in mei 2007 uit een fusie van twee eerder overgenomen advertentie netwerken met kantoren in Miami, Mexico, Buenos Aires en Guatemala. Nadien heeft .Fox kantoren geopend in Madrid, Sao Paulo, Santiago, Caracas, Bogota, Istanbul, Milaan, Rome, Parijs, Tokio, Singapore, Londen en nu in Amsterdam.

###
Noot voor de redactie:
Over .FOX Networks
.FOX Networks biedt wereldwijd met lokale service toegang tot de kwalitatieve databases van één van de grootste mediabedrijven, News Corporation, en participeert in wereldwijde en sterke lokale partners. .FOX Networks verzorgt online display en online video voor marktleiders die naast een sterke branding ook een mate van response nodig hebben in aanvulling op direct marketing activiteiten. www.foxnetworks.com


Voor meer informatie:
Jacqueline Heemskerk 020 – 520 64 40
[email protected]

Trefwoorden: Adverteren, Media, Online, Reclame