Goebertus Medische Groep breidt uit

Door: Goebertus Medische Instrumenten  23-03-2006
Trefwoorden: Gezondheidszorg, Medische Instrumenten

Goebertus Medische Groep breidt uit

Erik Bretveld, voorheen MediNova, nieuwe aandeelhouder

Amsterdam, 22 maart 2006 - Goebertus Medische Groep is bezig zijn activiteiten fors uit te breiden. Directeur Lex Goebertus heeft daartoe Erik Bretveld aangetrokken als nieuwe aandeelhouder. Bretveld was tot 1 maart jongstleden verbonden aan MediNova, het eerste netwerk van dagklinieken in Nederland. De laatste twee jaar was hij daar algemeen directeur.

De positie die Goebertus heeft als merkonafhankelijk leverancier van instrumenten en apparatuur, stelt het bedrijf in staat een onafhankelijk advies te geven aan (potentiële) afnemers in zorginstellingen. Goebertus kan projecten turn-key opleveren, tegen een scherpe prijs en tegen de condities die de cliënt wenst.
Wat Goebertus echter uniek maakt, is de mogelijkheid om ook na deze fase een partner van betekenis te blijven. Het kan ook helpen het project succesvol te vermarkten en biedt daarbij alle vormen van ondersteuning, service, onderhoud en bevoorrading die de cliënt wenselijk vindt.
Om dit alles mogelijk te maken, zijn onder de vlag van Goebertus Medical Groep vier onderdelen actief:
- Medische Instrumenten: Alles tussen een operatieschaar en een volledig ingerichte operatiekamer, inclusief service en onderhoud.
- Consultancy: Als turn-key leverancier verzorgt Goebertus projectmanagement, interimmanagement, plus finance & project supervision. De achterligg ende gedachte is dat de processen even belangrijk zijn als de producten.
- Investment: Goebertus is altijd geïnteresseerd in strategische samenwerking of overname van bedrijven die passen binnen haar eigen filosofie en die haar sterker kunnen maken ten behoeve van de cliënten.
- Trading: Apparatuur die de cliënt aanschaft, moet passen bij het budget en het economisch perspectief. Dit kan ook tweedehands apparatuur zijn, waarbij de kwaliteit evenzeer gewaarborgd is als bij nieuwe apparatuur.

Met deze opzet is Goebertus Medische Groep in staat om tegemoet te komen aan de meest uiteenlopende wensen van haar cliënten. Of het nu gaat om levering van hulpmiddelen, om advies of om project- en interimmanagement in de opstart en begeleiding van afdelingen of klinieken.

Trefwoorden: Gezondheidszorg, Medische Instrumenten

Contact Goebertus Medische Instrumenten

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share