IT’s still a man’s world - Vrouwelijke ICT’ers: de ICT-sector is nog steeds een machowereld

Door: It Jobboard  08-03-2007
Trefwoorden: Ict, Kinderopvang, Vrouwen

Opvallend: kinderopvangregelingen van ondergeschikt belang

Voor 75% van de ondervraagde vrouwen gaat een beter betaalde baan boven een minder betaalde baan mèt kinderopvangregelingen. Dit terwijl de helft van de ondervraagde vrouwen kinderen heeft.

Over het onderzoek
IT Job Board.nl is dit onderzoek eind december 2006 onder haar leden gestart. Aan het onderzoek deden in totaal 64 Nederlandse vrouwen mee.

Over IT Job Board.nl
IT Job Board.nl is sinds april 2005 actief en maakt onderdeel uit van het Job Board Enterprises-netwerk. Achterliggende gedachte is dat internet het belangrijkste kanaal is voor werving in de IT-sector. Momenteel IT Job Board.nl een van de meest gebruikte wervingssites voor IT-personeel in Nederland en Europa. Online technologie maakt het mogelijk om gericht kandidaten te selecteren uit de database van 53.000 IT-professionals. Bedrijven kunnen zoeken op vaardigheden, regio of ervaring. Daarnaast biedt IT Job Board.nl werkgevers diensten als vacatureplaatsing, een speciale werkgeverssectie, e-mailcampagnes en advies op het gebied van advertentieteksten. Klanten van IT Job Board.nl zijn onder andere LogicaCMG, Atos Origin, Orange, Compuware, Dell, Accenture, Oracle, Air France/KLM en Tridion. Voor meer informatie: www.itjobboard.nl.
Voor meer informatie:

Progress Communications
Jan Willem Alphenaar
Telefoon: 020 363 11 52
E-mail: [email protected]  

Trefwoorden: Ict, Kinderopvang, Machowereld, Vrouwen,