NDA Incasso en MaxCredible samen sterker in credit-management

Door: Maxcredible Nederland  21-05-2008

De maatwerk aanpak van NDA in combinatie met de klantgerichte software van MaxCredible voorziet in de behoefte de financiële relatie tussen klant en leverancier pro-actiever en transparanter te benaderen. Eenduidige en feitelijke communicatie met klanten leidt tot een beter betaalgedrag en een tijdig en gericht ingrijpen bij betalingsrisico’s. Minder afschrijvingen, lagere DSO´s en een verhoogde klant- en medewerkertevredenheid zijn het resultaat.

Simon Evenblij, director partnerships: “De innovatieve en resultaatgerichte aanpak van NDA maakt dat de voordelen van MaxCredible software nog beter tot haar recht komen. Hier plukken onze klanten de vruchten van."

Connie Maathuis, directeur NDA: “Zowel MaxCredible als NDA heeft de klant hoog in het vaandel staan, de klant is ‘leading’ in de aan te bieden oplossing. Daar waar onze klanten een softwarematige oplossing nodig hebben, weten wij dat MaxCredible naadloos aansluit bij de mentaliteit die onze klanten gewend zijn van ons. Namelijk maatwerk, flexibiliteit en resultaat. Kortom alles waar wij voor staan en waar wij achterstaan, met als enige wenselijke uitkomst dat onze klanten er beter van worden."