Keurmerk computerhulp aan huis groot succes

Keurmerk computerhulp aan huis groot succes van Stichting Brancheorganisatie Computerhulp (bocoh)

Door: Stichting Brancheorganisatie Computerhulp (bocoh)  07-11-2007
Trefwoorden: Computerhulp, Pc Hulp, Computer Problemen

Binnen één jaar na invoering is op woensdag 7 november jl. het 100e keurmerk Computerhulp ok uitgereikt aan ITredo uit Haarlem het keurmerk wordt verleend aan bedrijven die computerhulp diensten bieden aan particulieren thuis en MKB en voldoen aan de eisen van de Brancheorganisatie Computerhulp (BOCOH). Directeur André Kapitein van ITredo was zeer verheugd met deze waardevolle toevoeging aan zijn bedrijf. "Het is in de markt van IT support van groot belang om je kennis en kunde te kunnen tonen. Op computers staan gevoelige privé gegevens en consumenten willen altijd een keurmerk zien of een goede referentie van een bekende krijgen, voordat ze iemand aan hun computer laten werken", aldus Kapitein.

Het keurmerk biedt consumenten zekerheid over het IT-bedrijf. Zo weten ze dat ze met een professionele organisatie te maken hebben, die werkt met transparante algemene voorwaarden en volgens de gedragsregels van brancheorganisatie. En in geval van problemen kunnen consument zich wenden tot een geschillencommissie, waarbij alle keurmerkhouders verplicht zijn aangesloten.

Met het bereiken van deze mijlpaal op zo'n korte termijn, kan gesteld worden dat het keurmerk een groot succes is. Het percentage keurmerkhouders binnen de aangesloten bedrijven bij de BOCOH is hiermee gekomen op 29%. Het aantal keurmerkhouders stijgt overigens gestaag. Naar verwachting zullen er eind 2008 circa 200 keurmerkhouders zijn. De keurmerkhouders zijn te vinden op de website www.zoekcomputerhulp.nl en zijn herkenbaar aan het logo Computerhulp ok.

Trefwoorden: Bocoh, Brancheorganisatie Computerhulp, Computer Problemen, Computerhulp, Itredo, Pc Hulp, Pc Problemen, Www.zoekcomputerhulp.nl, Zoekcomputerhulp.nl,

Contact Stichting Brancheorganisatie Computerhulp (bocoh)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share