Vaillant introduceert veilige manier voor installatie Vaillant auroSTEP zonneboiler

Vaillant introduceert veilige manier voor installatie Vaillant auroSTEP zonneboiler van Vaillant

Door: Vaillant  09-07-2009
Trefwoorden: Vaillant, Aurostep

Vaillant, de grootste hr-fabrikant van Europa, introduceert de Daklegservice. Deze nieuwe dienst is erop gericht om de veiligheid van installateurs te garanderen en houdt in dat zij niet meer zelf het dak op hoeven. Gespecialiseerde dakleggers bevestigen de zonnecollector op het dak, maken de nodige aansluitingen en leveren het geheel waterdicht op. Daarna kan de installateur de zonneboiler moeiteloos installeren.

Door nieuwe technieken, toegenomen aandacht voor duurzaamheid en subsidies is het gebruik van zonneboilers de laatste jaren sterk toegenomen. Echter, door de kans op lekkage en uit veiligheidsoverwegingen is het installeren van een zonnecollector niet altijd zonder risico. De Vaillant Daklegservice speelt hierop in door te werken met gekwalificeerde vaklieden die geheel volgens de Arbo-richtlijnen te werk gaan.

Frans Lenting, Manager Channel Marketing van Vaillant: “Wij zijn zeer verheugd met de introductie van de Daklegservice. Hiermee komen we tegemoet aan de vraag vanuit de markt naar een totaaloplossing op het gebied van zonne-energie. De juiste installatie van de zonnecollector vergt vakkennis. Onze installateurs hebben deze kennis op het gebied van installatietechniek, maar zijn geen dakexperts. Deze nieuwe service zorgt ervoor dat er een optimale samenwerking ontstaat tussen de dakexpert en de installateur. Met als resultaat dat zowel de installateur als de eindconsument uiteindelijk profiteert van een kundig geplaatste zonnecollector.”

Trefwoorden: Aurostep, Vaillant,

Contact Vaillant

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share