Eindelijk een okseldroge zomer

Eindelijk een okseldroge zomer van 12dry

Door: 12dry  09-04-2007
Trefwoorden: Zomer, Opvliegers, Zweten

Dankzij DryShield okselbeschermers hoeven mensen geen toiletrollen of inlegkruisjes meer onder hun oksels te plakken. Het product is een flinterdun (slechts 1 millimeter), speciaal vormgegeven ‘lapje’ dat je zeer eenvoudig in de kleding aanbrengt. Het is bewerkt met onze DryShield techniek die er voor zorgt dat het transpiratievocht wordt geabsorbeerd en dat het niet doorlekt in de kleding.

Hiermee komt DryShield eindelijk tegemoet aan de groeiende vraag voor producten die er voor zorgen dat transpiratieproblemen als vochtige plekken onder de oksels of natte bovenkleding worden opgelost en worden voorkomen. DryShield en haar techniek bestaat in Amerika al heel lang (sinds 1869). Het wordt daar ook geproduceerd. Wij zijn daarmee het origineel. Kwaliteit en ontwikkeling staan bij ons voorop. In Europa is het wat minder bekend. Daarom gaan wij niet alleen de strijd aan met deodorants, maar zullen ook zij aan zij de consument helpen aangezien veel mensen op de okselbeschermers hun favoriete luchtje spuiten.

DryShield positioneert naast de okselbeschermers een hele productlijn die voor iedereen geschikt is. Transpireren doen we tenslotte allemaal. Vrouw en man, jong, oud, dik, dun, groot en klein.

DryShield producten worden via de eigen internetwinkel en bij Douglas drogisterijen verkocht. Op www.dryshield.nl vindt u alle informatie. Ook voor meer vragen kunt u contact opnemen met onze helpdesk via [email protected]

Trefwoorden: Dryshield, Gele Plekken, Hitte, Natte Oksel, Natte Rug, Okselbeschermer, Opvliegers, Stinkzweet, Transpireren, Vochtregulering, Zomer, Zweetaanval, Zweetplek, Zweten,

Contact 12dry

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share