3 frogs in finale Deutsche Telekom IPTV award

3 frogs in finale Deutsche Telekom IPTV award van 3-frogs

Door: 3-frogs  01-09-2008
Trefwoorden: Conceptontwikkeling, Iptv, Crossmediaal

3-frogs is één van de drie finalisten van de tweede ronde van de Deutsche Telecom Interactive TV Award. Hun crossmediaal concept, gebaseerd op de community site www.familiepagina.nl, was nu goed voor een prijs van 100.000 euro.

“We gaan nu door voor de laatste ronde. De vorige prijs en aangevuld met deze tweede gebruiken we om ons werkend prototype te finaliseren en het bedrijf verder vorm te geven” Aldus, Rob Janssen, één van de drie initiatiefnemers van 3-frogs. “De mogelijke interactie tussen de diverse mediakanalen en toepasbaarheid voor nagenoeg alle doelgroepen komt optimaal tot zijn recht in het Familienfun concept. Het zou fantastisch zijn als ons idee straks in een paar miljoen Duitse huishoudens te zien is!

Deutsche Telecom heeft deze competitie uitgeschreven om samen met kleine organisaties Interactieve Televisie nog aantrekkelijker te maken voor de consumentenmarkt. Meer informatie is te vinden op http://www.interactive-tv-award.de/dev/gewinnen.

3-frogs is een jong bedrijf dat innovatieve bedrijfsconcepten ontwikkelt. Oprichters zijn Marijn Deurloo, Rob Janssen en Paul Janssen.

Trefwoorden: Conceptontwikkeling, Crossmediaal, Iptv