6.12 Outsourcing geeft deze zomer gratis telefonistes weg

6.12 Outsourcing geeft deze zomer gratis telefonistes weg van 6.12 Outsourcing

Door: 6.12 Outsourcing  01-05-2007
Trefwoorden: Gratis, Zomer, Telefoonservice

6.12 Outsourcing verzorgt het telefonisch verkeer van bedrijven tijdens kantooruren. Wanneer de telefoon wordt doorschakelt gaat elk gesprek naar onze telefonistes. Zij nemen op met de correcte bedrijfsnaam en raadplegen het systeem voor specifieke instructies. Vervolgens nemen zij de gewenste actie: doorverbinden, afspraak maken, personen bellen en/of informatie geven. Het bericht wordt automatisch per e-mail of sms naar de juiste persoon doorgezonden. Ook kunnen deze berichten via de website geraadpleegd worden.

Deze zomer is er de mogelijkheid een (vakantie)abonnement te nemen. Bedrijven maken dan kans op een gratis telefoniste in de zomermaanden. Sluit een bedrijf in de zomermaanden mei, juni, juli en augustus een (vakantie) abonnement af, dan maakt het aan het eind van deze maanden kans op teruggave van het volledig betaalde bedrag. De trekking van de winnaars vindt plaats op dinsdag 4 september onder toeziend oog van onze notaris. Er zullen 5 winnaars getrokken worden uit alle inschrijvingen tot 1 september. NB: deze actie geldt alleen voor bedrijven die tot 1000 telefoontjes per maand ontvangen.

Bedrijven kunnen zich gratis aanmelden voor een proeftijd van 2 weken om deze service uit te proberen. Dit kan via de website van 6.12 Outsourcing: www.612outsourcing.nl.

Trefwoorden: Gratis, Telefoonservice, Zomer