Aan 't IJ Verloskundigen Amsterdam Noord

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meidoornplein 15 HS , 1031 GA Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Aan 't IJ Verloskundigen Amsterdam Noord

Marijn van Dooren-de Boone, Janneke Langeveld en Evelien van Wetering, vormen samen het enthousiaste team van verloskundigen. Als kleinschalige verloskundigenpraktijk bieden wij persoonlijke zorg waarin wensen bespreekbaar zijn.
Verloskundigen Aan 't IJ werkt samen met het Verloskundig Samenwerkingsverband van Amsterdam-Noord. Een samenwerking tussen het ziekenhuis, de verloskundigen, gynaecologen en kraamcentra. Daarnaast hebben wij een goede relatie met alle huisartsen.
Woon je in Amsterdam Noord en kies je voor Verloskundigen Aan 't IJ? Dan kun je rekenen op professionele begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraambed! En nu ook voor cliënten met een zwangerschapswens.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di, Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aan 't IJ Verloskundigen Amsterdam Noord in Meidoornplein 15 HS, Amsterdam Noord-Holland 1031 GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bevalling diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bevalling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1031 GA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815054]