Abra la Palabra Taalservices: accuratesse, betrouwbaarheid en snelheid

Abra la Palabra Taalservices: accuratesse, betrouwbaarheid en snelheid van Abra La Palabra Taalservices

Door: Abra La Palabra Taalservices  14-05-2007
Trefwoorden: Dienstverlening, Communicatie, Juridisch


Abra la Palabra Taalservices is vorig jaar opgericht door Clarisa Chaparro Nemseff, een native Spaans spreker die in Argentinië opgroeide en in Nederland cum laude afstudeerde in Spaanse Taalkunde en Algemene Taalwetenschappen. Na jarenlang als docent te hebben gewerkt op verschillende instituten en hogescholen, heeft ze de opleiding juridisch vertalen en tolken bij het SIGV afgerond. En beëdigd vertaler bij het Arrondissementsrechtbank in Amsterdam.

Het gebruik van een taal houdt meer in dan alleen het spreken en schrijven. In feite betreed je door de taal een geheel nieuwe wereld, met een andere cultuur, geschiedenis, levensstijl en mentaliteit. Juist deze aspecten zijn zeker zo belangrijk bij de communicatie. Gezien Clarisa geruime tijd in een Spaanstalig land heeft gewoond en gestudeerd en als kind tweetalig is opgevoed, heeft zij een uitstekend gevoel voor beide culturen en kent de verschillende varianten die binnen beide talen bestaan.

Het doel van ALP is breed en gericht tegelijkertijd. De taalbarrière op te lossen en uw geschreven en mondelinge communicatie met instellingen, relaties, klanten zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, zodat u van de maximale resultaten van deze communicatie geniet. ALP kan namens u de Spaanstalige communicatie op zich nemen; e-mails schrijven, telefoongesprekken voeren, u stand bijstaan op een beurs, contracten en statuten vertalen, als tolk fungeren op een notariskantoor, persberichten vertalen, etc. De vertalingen kunnen ook beëdigd worden geleverd en, indien nodig, voorzien worden van een apostille of legalisatie.

ALP heeft inmiddels een vast klantenbestand opgebouwd van o.a. advocatenkantoren, ambassades, softwarebedrijven, particulieren, etc.


De sleutelwoorden van ALP zijn: accuratesse, betrouwbaarheid en snelheid. En werkt volgens de normen van het KTV, NGTV en SIGV.

Voor meer informatie of een persoonlijke offerte kunt u elke dag contact met ons opnemen, ook in het weekend.

T: 020-4866247
M: 0627594544
F: 084 713 5818
@: [email protected]
www.abralapalabra.nl

Trefwoorden: Beëdigd, Communicatie, Dienstverlening, Juridisch, Spaans, Tolk, Tolken, Vertaal, Vertaalbureau, Vertalen, Vertaler Spaans, Vertalingen

Contact Abra La Palabra Taalservices

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share