Accenture benoemt Sander van ’t Noordende tot Group Chief Executive Operating Group Resources

Door: Accenture  01-09-2006
Trefwoorden: Personalia

Eerste Nederlander neemt plaats in Accenture’s Global Executive Leadership Team

Amsterdam,1 september, 2006 - Accenture (NYSE: ACN) heeft Alexander (Sander) van ’t Noordende benoemd tot Group Chief Executive van Accenture’s Resources Operating Group. Deze groep bedient klanten in industrieën als utilities, chemie, energie (olie en gas), metaal, mijnbouw en bosbouw.

Met deze prestigieuze benoeming treedt Van ’t Noordende, als eerste Nederlander, toe tot Accenture’s Global Executive Leadership Team.

Sander van ’t Noordende: “Ik voel me bijzonder vereerd gevraagd te zijn voor de rol van Group Chief Executive voor Resources en om plaats te nemen in Accenture’s Executive Leadership Team. Ik hoop met mijn nuchtere Nederlandse visie bij te kunnen dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van Accenture.”

Sander van ’t Noordende (43) is in 1987 bij Accenture komen werken en werd in 1999 tot partner benoemd. In zijn carrière bij Accenture heeft hij aan het roer gestaan van zowel strategische marketing projecten als grootschalige transformatie en IT projecten, voornamelijk in de financiële en utilities sector.

Tot op heden was Van ‘t Noordende al verantwoordelijk voor Accenture’s Resources Groep voor de regio’s Zuid-Europa, Afrika, Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Daarnaast was hij, sinds juli 2003, managing partner voor Accenture’s Resources Groep in Frankrijk, België en Nederland. Sander van ’t Noordende is, sinds 2001, ook algemeen directeur in Nederland geweest.

Sander is afgestudeerd in Technische Bedrijfskunde, met een specialisatie in bedrijfsfinanciering en marketing, aan de Technische Universiteit van Eindhoven.

Trefwoorden: Personalia

Contact Accenture

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share