Account Software Consultancy opnieuw AccountView Expert Center van het Jaar

Account Software Consultancy opnieuw AccountView Expert Center van het Jaar van Accountview

Door: Accountview  28-01-2008
Trefwoorden: Accountview, Accountant Software Consultancy, Arch-it,

Snelste groeiers zijn Arch-IT en Consolit - Implementatiepartner van het Jaar is eServiceware

Amsterdam, 17 januari 2008 – Afgelopen donderdag 10 januari 2008 reikte AccountView weer zijn jaarlijkse partnerawards uit. AccountView Expert Center van het Jaar werd opnieuw Account Software Consultancy (ASC) uit Veenendaal. Tot snelste groeiers werden Consolit uit Zwijndrecht en Arch-IT uit Emmeloord uitgeroepen. Het Rotterdamse eServiceware mag zich Implementatiepartner van het Jaar noemen.

AccountView kent de partnerawards toe aan partners die het beste presteren qua omzet en klanttevredenheid. Onder meer door een autonome groei in AccountView-software van ruim 35% behaalde Account Software Consultancy (ASC) net als vorig jaar de beste score overall. Consolit bleek met een groei van 65% de snelste groeier onder de AV Expert Centers. Arch-IT was dit bij de AV Solution Centers. Het bedrijf behaalde een groei van maar liefst 100%. Arch-IT mag zich nu rekenen tot het selecte gezelschap van zeven AccountView Experts Centers in Nederland. Implementatiepartner van het Jaar eServiceware kreeg de hoogste waardering voor de door hen in 2007 uitgevoerde AccountView-implementaties.

“ASC heeft een geweldige prestatie geleverd. Het is voor de vijfde keer achtereen dat we het Expert Center op deze manier hebben mogen bekronen. Ook de andere partners die in de prijzen zijn gevallen, hebben het zeer goed gedaan. We zijn er bovendien trots op dat de sterke groei in de top van ons partnerkanaal wordt gecombineerd met een hoge klanttevredenheid”, aldus Casper Haspels, Directeur Verkoop en Marketing van AccountView.

Trefwoorden: Accountant Software Consultancy, Accountview, Arch-it, Consolit, Eservicewarem, Partneraward,