AccountView maakt flexibele online samenwerking tussen accountantskantoor ABAB en klanten mogelijk

AccountView maakt flexibele online samenwerking tussen accountantskantoor ABAB en klanten mogelijk van Accountview

Door: Accountview  15-05-2008
Trefwoorden: Accountancy, Accountview, Internetboekhouden

Amsterdam, 15 mei 2008 – Met zijn oplossing voor internetboekhouden levert AccountView een belangrijke bijdrage aan ‘Mijn ABAB’, het nieuwe portaal voor digitale dienstverlening van accountancy- en advieskantoor ABAB. Klanten van ABAB kunnen via ‘Mijn ABAB’ gegevens direct invoeren in de op AccountView gebaseerde backoffice van het accountancy- en advieskantoor. Bovendien beschikken ze snel en eenvoudig over tussentijdse rapportages die inzicht bieden in de bedrijfsprestaties.

ABAB kan met de oplossing voor internetboekhouden de online samenwerking met klanten optimaliseren. Klant en accountant werken in dezelfde omgeving en kunnen daarbij zelf de rolverdeling bepalen. Die flexibiliteit stelt ABAB niet alleen in staat om met klanten samen te werken zoals deze dat graag willen, maar ook om de processen voor beide partijen zo efficiënt mogelijk in te richten. Een klant kan bijvoorbeeld zelf zijn kas- en verkoopboek bijhouden, terwijl ABAB volledig automatisch en dus snel en foutloos de bankafschriften in de administratie invoert.

“De oplossing voor internetboekhouden van AccountView sluit qua functionaliteit één op één aan op onze backoffice. Dat maakt de samenwerking en de communicatie met klanten heel gemakkelijk. Ook het gemak waarmee het mogelijk is om te bepalen wat klanten zelf doen en wat wij ze uit handen nemen, is belangrijk geweest bij onze keuze. Met andere software was dat niet mogelijk”, zegt Frans van Loon, Manager ICT & Facilities van ABAB.

Van Loon voegt toe: “Ook de rapportagefunctionaliteit heeft een rol gespeeld bij onze keuze voor de oplossing van AccountView. We hebben op dat gebied veel meer mogelijkheden dan voorheen. AccountView luistert goed naar de markt en zorgt ervoor dat accountants over alle functionaliteit beschikken die ze nodig hebben.”

Trefwoorden: Accountancy, Accountview, Internetboekhouden