De Jong & Laan accountants belastingadviseurs stapt over op AccountView

De Jong & Laan accountants belastingadviseurs stapt over op AccountView van Accountview

Door: Accountview  10-06-2008
Trefwoorden: Accountview, Klantadministratie

Amsterdam, 10 juni 2008 – De Jong & Laan accountants belastingadviseurs heeft gekozen voor de software van AccountView. Alle 28 vestigingen van het bedrijf gaan van AccountView gebruikmaken voor het voeren van de cliëntenadministratie. Ook wordt AccountView ingezet voor het bieden van online boekhouden aan cliënten van de Jong & Laan.

De software die de Jong & Laan momenteel voor zijn cliëntenbackoffice gebruikt, wordt niet meer verder ontwikkeld. Vooral op het gebied van rapportage en communicatie heeft het accountancy- en advieskantoor meer ambitie dan het huidige pakket aankan. Er is bovendien behoefte aan een goede koppeling met CaseWare, de software die de Jong & Laan gebruikt voor het opstellen van jaarrekeningen. Ook wil de Jong & Laan gegevens van zijn agrarische klanten anders gaan vastleggen.

Daarnaast is de oplossing voor online boekhouden die het bedrijf zijn cliënten op dit moment biedt niet geïntegreerd in de bestaande backoffice. De Jong & Laan wil online en offline samenwerken met zijn cliënten in dezelfde omgeving integreren.

“We hebben een uitgebreid selectietraject doorlopen en daarin is AccountView als beste oplossing naar voren gekomen, zowel voor onze cliëntenbackoffice als voor online boekhouden”, vertelt Sicco Ritsema, partner van de Jong & Laan. “AccountView is een marktstandaard en laat zich heel goed centraal beheren. Bovendien is de software zeer gebruiksvriendelijk en kun je er snel mee boeken. Tijdens een test door een aantal medewerkers stak AccountView wat dit betreft met kop en schouders boven de rest uit. In combinatie met de dynamische koppeling met CaseWare en de goede oplossing voor online boekhouden, heeft dit de doorslag gegeven.”

“We zijn heel blij met de keuze van de Jong & Laan voor onze software”, zegt Casper Haspels, Directeur Verkoop en Marketing van AcountView. “Hiermee breiden we onze sterke positie in de top 20 van accountancy- en advieskantoren in Nederland verder uit.”

De implementatie van de software van AccountView bij de Jong & Laan zal gefaseerd plaatsvinden. Het streven is dat alle vestigingen begin 2009 over zijn op AccountView.

Trefwoorden: Accountview, Klantadministratie