DiTT Business & Internet Solutions partner van AccountView

DiTT Business & Internet Solutions partner van AccountView van Accountview

Door: Accountview  21-02-2008
Trefwoorden: Accountview

Amsterdam, 21 februari 2008 – DiTT Business & Internet Solutions is sinds kort partner van AccountView. DiTT biedt al meer dan vijftien jaar oplossingen voor de automatisering van financiële en andere bedrijfsprocessen aan kleine en grote organisaties in diverse branches.

DiTT heeft onder meer gekozen voor samenwerking met AccountView vanwege de krachtige en gebruikersvriendelijke functionaliteit en de sterke koppelingsmogelijkheden van de software. Ook de snelle implementatie en lage cost of ownership van AccountView-oplossingen, die geen hoge eisen stellen aan de onderliggende hardware, ervaart het bedrijf als belangrijke pluspunten.

“Met AccountView kunnen wij kleine en middelgrote organisaties onder onze klanten een interessant alternatief bieden voor de automatisering van hun financiële en logistieke processen. AccountView biedt bijvoorbeeld aantrekkelijke mogelijkheden voor de project/urenadministratie en om samen te werken met de accountant”, aldus Derrek Eveleens, directeur/eigenaar van het in Leimuiden gevestigde DiTT Business & Internet Solutions. “AccountView is bovendien een grote partner die waardevolle ondersteuning biedt, zowel aan eindgebruikers als aan partners.”

Trefwoorden: Accountview