Totaal vernieuwde gebruikersinterface AccountView 9.0 biedt meer overzicht en bedieningsgemak

Totaal vernieuwde gebruikersinterface AccountView 9.0 biedt meer overzicht en bedieningsgemak van Accountview

Door: Accountview  09-12-2008
Trefwoorden: Navigatie, Accountview, Tabbladen

Optimaal gebruik breedbeeldschermen met navigatievenster en tabs

Amsterdam, 9 december 2008 – Met een navigatievenster in de stijl van Office 2007 en tabbladen als van een internetbrowser biedt de nieuwe gebruikersinterface van AccountView 9.0 het beste van twee werelden. Gebruikers profiteren van meer overzicht en bedieningsgemak en kunnen eenvoudig taken en werkprocessen uitvoeren. Daarnaast is in AccountView 9.0 het maken van financiële rapporten nog gemakkelijker. De nieuwe versie van de business software maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van breedbeeldschermen nu steeds meer zakelijke gebruikers hierover beschikken.

Ieder zijn eigen startmenu
Een groot voordeel van het navigatievenster is het snel kunnen openen van veelgebruikte vensters. Bovendien kan iedere gebruiker vensters toevoegen en deze zelf indelen met hoofd- en subgroepen. Het navigatievenster laat zich overigens met een muisklik inklappen. Andere vensters en verwijzingen naar websites, documenten of complete applicaties kunnen naar eigen inzicht aan het scherm worden toegevoegd. Zo creëert iedere gebruiker zijn persoonlijke startmenu!

Net als de tabs van een internetbrowser wordt elk venster in een nieuwe tab geopend. Vensters staan daardoor niet meer over elkaar heen: dit maakt het scherm overzichtelijk en informatie snel toegankelijk. Door extra functies zoals maximalisatie van vensters en het openen van subvensters als tab gaat het werken met tabs nog sneller. Daarbij onthoudt AccountView de laatste vensterindeling. Als de ideale indeling gevonden is, wordt die de volgende keer weer gebruikt. Behalve met de muis laat de gebruikersinterface zich nog steeds uitstekend met het toetsenbord bedienen.

Nieuwe functionaliteit voor Verslaglegging
Met de nieuwe gebruikersinterface is ook de financiële verslaglegging volledig vernieuwd. Het is nu nog eenvoudiger om rapporten per afdeling, rubriek of periode naar eigen inzicht in te delen en weer te geven. Zoals de informatie op het scherm staat, komt deze ook uit de printer: aparte afdrukinstellingen zijn overbodig. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van kant-en-klare sjablonen voor de verslaglegging van financiële informatie.

AccountView 9.0 is vanaf heden beschikbaar.

Over AccountView
Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 23.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, logistiek, projecten, uren, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op kwaliteit en langdurige relaties. AccountView maakt onderdeel uit van Visma AS, marktleider in business software in de Scandinavische landen met ruim 230.000 klanten.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: Intratuin, Koningszuivel, Xenos, Vedior Holding, Koninklijk Theater Carré, SER, CBF, Humanitas, Nederlandse Sportalliantie, Berk Accountants en GIBO Accountants. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.com 


Contactgegevens:

AccountView
Casper Haspels
Tel.: +31 (0)20 355 29 99
[email protected]  

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]  
 Trefwoorden: Accountview, Accountview 9.0, Gebruikersinterface, Navigatie, Tabbladen,