acteerworkshop.amsterdam

Afdrukken

Is acteerworkshop.amsterdam incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdweg 130-1 , 1057DA Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over acteerworkshop.amsterdam

De Toneelmeester geeft acteerworkshops op meerdere niveaus en leeftijdsgroepen.

Acteerlessen voor talentvolle jongeren die geïnteresseerd zijn in een professionele acteercarrière, maar ook voor de betere amateurs of semi-professionele acteurs zijn er toegesneden acteerworkshops. Talentontwikkeling voor jong en oud staat bij ons centraal. Persoonlijke aandacht voor de spelers en individuele begeleiding zorgen voor optimale creativiteit en spelplezier in de acteercursus.

Bij De Toneelmeester gaan we uit van de kracht van de docent en de potentie van de spelers. We houden in de acteerlessen niet één bepaalde acteermethode aan. We geloven dat de theaterdocenten het meest in hun kracht staan als ze zelf invulling kunnen geven aan de acteerworkshops en doen waar ze al jaren goed in zijn. Acteren is een vak, een ambacht. Daarom vragen we onze docenten hun eigen persoonlijke ervaringen en vakkennis zoveel mogelijk in te zetten in onze acteerlessen.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is acteerworkshop.amsterdam in Hoofdweg 130-1, Amsterdam Noord-Holland 1057DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theaterschool diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Theaterschool per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1057DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814049]