Adams Management Services BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kabelweg 37 , 1014 BA Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Adams Management Services BV

Adams Management Services ondersteunt kleine en middelgrote ondernemingen bij de uitvoering van hun bedrijfsvoering. Niet op een 'doorsnee' wijze, door uitsluitend de boeken te controleren of een financiële administratie bij te houden.

Adams Management Services is ondernemers van dienst op financieel en juridisch gebied en bij managementvraagstukken. Een flexibele, op maat gesneden aanpak van de activiteiten is daarbij minstens zo belangrijk als een persoonlijke benadering. Of het gaat om het verzorgen van de financiële administratie, het opstellen van managementrapportages, fiscaal advies het voeren van salarisadministratie of het vinden van een financier: Adams Management Services is ondernemer met de ondernemers, In alle gevallen zorgt Adams Management Services voor efficiënt financieel management. En uiteindelijk: voor een organisatie die ondernemers de ruimte laat om te doen waar ze het best in zijn: ondernemen.

Het overnemen van een bedrijf of bedrijfsactiviteit vereist een gedegen onderzoek alvoren onze relatie tot een definitief besluit kan komen. In voorkomende gevallen functioneert Adams als coördinator van:

Financiële en fiscale due diligence
Juridische due diligence
Commerciële due diligence

In nauw overleg met de betrokken experts presenteren wij onze relatie een rapport waarin alle potentiële voordelen en eventuele risico's van de voorgenomen transactie uitgebreid worden toegelicht. Onze relatie kan zodoende een weloverwogen besluit nemen en eventuele risico's zoveel mogelijk uitsluiten.

Wij verzorgen voor een groot aantal cliënten de salarisadministratie, of dat nu voor één loonstrook per maand is of 1.200 stroken, iedere cliënt krijgt hetzelfde hoge niveau van dienstverlening.

Wij verwerken niet alleen de input van de cliënt, maar wij controleren tevens de input op fiscale aanvaardbaarheid. Daarna voeren wij een tweede controle uit op de geproduceerde output, alvorens wij het naar de cliënt sturen.

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Adams Management Services BV in Kabelweg 37, Amsterdam Noord-Holland 1014 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1014 BA, Nederland

 • New Fook Long

  Agatha Christiesingel 20 Amsterdam Noord-Holland 1102 WK

 • Caron/james

  Sportstraat 25 -2 Amsterdam Noord-Holland 1076 TP

 • Studio Berkhout

  Beverwijkstraat 30 Amsterdam Noord-Holland 1024 VR

 • Kress Services

  Rustenburgerstraat 276 2hg Amsterdam Noord-Holland 1073 GL

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3698483]