CPO van het jaar 2007: bekendmaking genomineerden

CPO van het jaar 2007: bekendmaking genomineerden van ADC Performance Improvement

Door: ADC Performance Improvement  29-08-2007

Op woensdag 3 oktober wordt de CPO (Chief Procurement Officer) van het jaar gekozen tijdens de CPO-dag 2007 in Spant! te Bussum. Afgelopen jaar ontving Willem van Oppen (KPN) de CPO Award. Nu zijn er 6 nieuwe genomineerden waaruit de 6-koppige jury een keuze maakt. Tijdens de CPO-dag kan ook het publiek haar oordeel geven, op basis van de door de genomineerden verzorgde workshops.

De 6 genomineerden
Voor de verkiezing van de CPO van het jaar zijn genomineerd:
- Rob Beukeboom (Nuon)
- Cris Bijker (Imtech)
- Erik de Bruine (Rabobank)
- Hans Mak (DHL)
- John Tros (Delta Lloyd)
- Wijnand Weerdenburg (Thales)

CPO-dag: Invloedrijke inkoop
Voor het derde achtereenvolgende jaar wordt de CPO-dag gehouden. Deze dag staat in het teken van het thema Invloedrijke inkoop en van de verkiezing van CPO van het jaar.
In 2006 werd Willem van Oppen (KPN) CPO van het jaar vanwege zijn opvallende inkoopinnovaties die een grote bijdrage leverden aan het herstel van KPN na de crisis. Het jaar daarvoor kreeg Hans Büthker (CPO Stork) de titel.
Het programma bestaat onder andere uit workshops van de genomineerde CPO's en een presentatie van CPO van het jaar 2006. Dagvoorzitter is Jort Kelder (voormalig hoofdredacteur Quote). Key-note speaker is Robert van Ballegooijen (COO Friesland Foods).

Verkiezing CPO van het jaar en Young Talent
Naast de verkiezing van de CPO van het jaar wordt uit 9 kandidaten het aanstormend inkooptalent gekozen. De winnaar ontvangt de Young Talent Award.
De organisatie van de CPO-dag wil beide groepen erkennen voor het goede werk dat wordt verricht, ter verdere profilering van het vak.

Organisatie
Alfa Delta Compendium en NEVI (de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement) organiseren deze derde editie van de CPO-dag.
De CPO-dag wordt ondersteund door leidende marktpartijen. Hoofdsponsoren: Proquro en Van der Velde Groep en sponsoren: PricewaterhouseCoopers, ABN AMRO, D&B Nederland, American Express, het NIC, Harvey Nash, BasWare, CIBER, Emeritor. De CPO-dag 2007 heeft het inkoopvakblad Deal! en zakenweekblad FEM Business als mediapartners.
Links:
http://www.cpo-dag.nl

-----------------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Meer informatie over de CPO-dag 2007: neem contact op met Eric Boonstra, op telefoonnummer 06- 53 222 359 of kijk op www.cpo-dag.nl.

Pers is van harte welkom op de CPO-dag 2007 op 3 oktober in Spant!, Bussum. Stuur een e-mail naar [email protected] voor een perskaart.


Contact ADC Performance Improvement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share