Vierde verkiezing van de CPO van het jaar

Vierde verkiezing van de CPO van het jaar van ADC Performance Improvement

Door: ADC Performance Improvement  28-02-2008

Thema, sprekers en dagvoorzitter
Het thema van de dag is “Van inkoop naar organisatiestrategie”.
Alle genomineerde CPO’s krijgen de kans hun strategie toe te lichten door middel van plenaire presentaties. Zo kan het publiek haar oordeel vellen over deze 4 kanshebbers. Daarnaast geven enkele topsprekers (waaronder de CPO van het jaar 2007) hun visie op het thema. De middag wordt - evenals vorig jaar - geleid door Jort Kelder.
In het (optioneel te bezoeken) ochtenddeel krijgen de genomineerde Young Talents de ruimte om een presentatie te houden.

CPO van het jaar 2007: Erik de Bruine (Rabobank)
Afgelopen jaar ontving Erik de Bruine, directeur Rabobank concern inkoop, de CPO Award uit handen van de winnaar in 2006: Willem van Oppen (CPO KPN). De Bruine mocht zich hiermee een jaar lang CPO van het jaar 2007 noemen. Dit heeft hem een roerige periode opgeleverd aangezien hij door zijn benoeming een veel gevraagde spreker tijdens diverse evenementen was (en is).

Young Talent Award
Net als vorig jaar wordt naast de CPO Award, de Young Talent Award uitgereikt aan het meest veelbelovende inkooptalent. Personen met de leeftijd van 25 tot 35 jaar, met maximaal 10 jaar werkervaring kunnen hier voor worden opgegeven door hun leidinggevende via de button op www.cpo-dag.nl.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.cpo-dag.nl.
Personen die zich voor 1 juni inschrijven betalen € 595,- (vanaf 1 juni: € 795,-) en NEVI-leden betalen voor 1 juni € 445,- (vanaf 1 juni: € 595,-).

Meer informatie
Zodra er meer informatie bekend is, wordt dit op de website www.cpo-dag.nl geplaatst. Ook voor een terugblik op de voorgaande edities kan men hier terecht.


Contact ADC Performance Improvement

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share