CO2 meter AKTIV 530

CO2 meter AKTIV 530 van Aktivia CO2-meters

Door: Aktivia CO2-meters  06-07-2011
Trefwoorden: Co2 Meter, Co2-meter, co2indicator

AKTIVIA CO2-Meter AKTIV 530.
- CO2 meting tot 10000PPM
- Stoplichtindicators (LED, groen, oranje, rood)
- (uitschakelbaar) geluidsalarm
- meting CO2, temperatuur en luchtvochtigheid
- onderhoudsvrij
- tafelmodel of (eenvoudige) wandmontage (gratis houder)
- voedingsadapter bijgesloten
- Nederlandstalige handleidingTrefwoorden: Co2 Meter, co2indicator, Co2-meter, Co2-signaalmeter,

Andere producten en diensten van Aktivia CO2-meters

20-11-2009

CO2-meter aanbod voor deelnemers luchtkwaliteitcampagne “Zelf meten is zeker weten”

Recentelijk rondde Milieucentrum Amsterdam haar luchtkwaliteitcampagne af waarbij Amsterdammer de luchtkwaliteit in hun straat konden meten. Na de resultaten gepubliceerd te hebben rest de vraag: “Hoe is de luchtkwaliteit in ons huis?” In overleg met Milieucentrum Amsterdam biedt Aktivia BV de deelnemers daarom aan om tegen een speciaal tarief (25% korting) een CO2-meter in huis te plaatsen.


20-11-2009

Aktivia CO2-meters voor landelijke luchtkwaliteitcampagne Energieke Scholen

Onder toeziend oog van Minister Cramer zal donderdag 26 november de aftrap worden gegeven voor de campagne Energieke Scholen van Het Klimaatverbond. Centraal staat het energiezuiniger en gezonder maken van de scholen. Met behulp van een interactief lespakket en een Aktivia CO2-meter gaan de leerlingen zelf op school aan de slag met energie en het binnenmilieu. Zo nemen zij de eerste stappen om basisscholen energiezuiniger en gezonder te maken. Het doel is om structurele aandacht voor en toename


Ramen Open, frisse lucht met Aktivia CO2-meter van Aktivia CO2-meters thumbnail
16-09-2009

Ramen Open, frisse lucht met Aktivia CO2-meter

Inke Katoen, PvdA-raadslid 's-Hertogenbosch, maakte op de eerste schooldag een statement: Frisse lucht is nodig om goed te kunnen concentreren op de les!

De peuters van Juffrouw Ineke van basisschool De Opstap kregen op hun eerste schooldag meteen les in frisse lucht. De waaiers van de PvdA kwamen goed van pas om voor te doen hoe je 'een wind kan laten waaien'.  De school is blij met de CO2-meter die ze van het bedrijf Aktivia CO2-Meter cadeau heeft gekregen.

 


Scherpe introductieprijs nieuw topmodel CO2-Meter van Aktivia CO2-meters thumbnail
26-08-2009

Scherpe introductieprijs nieuw topmodel CO2-Meter

Over gelezen in de media? Gezien op TV? Het model AKTIV 2010, waarbij LED-weergave gecombineerd wordt met ppm-waarden op LCD-display, is nu al een graag geziene CO2-Meter op scholen & kinderdagverblijven, maar net zo goed voor gebruik in huis of op kantoor. Voor de CO2-meter AKTIV 2010 geldt de scherpe introductieprijs van €179,- excl. btw p.s. en dat deze is te bestellen via www.aktivia.nl of www.co2-meter.com


Gezonde lucht voor Kinderdagverblijf met buitenspeelverbod van Aktivia CO2-meters thumbnail
06-05-2009

Gezonde lucht voor Kinderdagverblijf met buitenspeelverbod

Het door boze omwonenden geplaagde Kinderdagverblijf ’t Klaproosje uit Amsterdam is vorige week verblijd met CO2-Meters, zodat peuters en leidsters in een gezonder binnenmilieu kunnen verblijven. Het Westwoudse bedrijf Aktivia BV rustte het kinderdagverblijf kosteloos uit met CO2-Meters nadat de kinderen van ’t Klaproosje het spelen in de buitenlucht door de gemeente werd ontzegd wegens geluidsoverlast.