All About Change geeft workshop Appreciative Inquiry, 16 mei te Amsterdam

Door: All About Change  23-04-2008

Appreciative Inquiry is een positieve veranderingsmethodiek en wordt gebruikt om veranderingen binnen organisaties te realiseren. Deze benadering verkrijgt steeds meer bekendheid binnen Nederland en Cora Reijerse bereikt hiermee onder andere productieve samenwerking, gemeenschappelijke visieontwikkeling en efficiënte logistieke processen binnen organisaties.

Het programma van de workshop Appreciative Inquiry ziet er als volg uit:

14.00 uur Ontvangst
14.15 uur Kennismaken
14.30 uur Wat is All About Change?
14.45 uur Ervaring opdoen met een nieuwe manier van veranderen: Appreciative Inquiry
15.45 uur Teamcoaching casebeschrijving: Fair Food
16.45 uur Wat kan Appreciative Inquiry voor uw organisatie betekenen?
17.00 uur Netwerkborrel

De workshop vindt plaats in de IJ-Kantine, op de MT Ondinaweg 15-17 te Amsterdam (NDSM-werf). De kosten voor deelname aan de workshop zijn € 65,- en aanmelden kan online via www.allaboutchange.nl of telefonisch op 020-320 44 66.


---------------------
Over All About Change
All About Change is een onderneming die zich bezighoudt met het begeleiden van individuele, team- en organisatieontwikkeling. De interventies richten zich op alle veranderingen binnen organisaties die niet mogelijk zijn zonder professionele betrokkenheid. All About Change maakt gebruik van de Appreciative Inquiry aanpak. Bij deze benadering worden doelen en resultaten gerealiseerd op basis van een betrokken veranderingsmethodiek. Door middel van trainingsdagen, workshops, brainstormsessies, werkconferenties en individuele coachingstrajecten brengt All About Change mensen in contact met hun wensen en kwaliteiten. All About Change helpt teams en organisaties om gezamenlijke uitgangspunten te vinden en het bedrijf of de afdeling op basis van een consensus een ander beleid te laten uitvoeren. Werknemers raken verbonden met de doelstellingen en zorgen zo voor een hoge kwaliteit van het werk.
Voor meer informatie kijkt u op www.allaboutchange.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: [email protected]Contact All About Change

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share