All About Change geeft workshop Appreciative Inquiry, 4 april te Amsterdam

Door: All About Change  06-03-2008

Amsterdam, 6 maart 2008 – All About Change, een onderneming die zich bezighoudt met het begeleiden van individuele, team- en organisatieontwikkeling, organiseert op vrijdag 4 april een workshop Appreciative Inquiry, met als thema ‘Veranderen gaat vanzelf’. Cora Reijerse, directeur-eigenaar van All About Change, laat in deze workshop deelnemende directeuren en HR-managers kennismaken en praktijkervaring opdoen met Appreciative Inquiry, een filosofie en aanpak van organisatieontwikkeling.

Appreciative Inquiry is een positieve veranderingsmethodiek en wordt gebruikt om veranderingen binnen organisaties te realiseren. Deze benadering verkrijgt steeds meer bekendheid binnen Nederland en Cora Reijerse bereikt hiermee onder andere productieve samenwerking, gemeenschappelijke visieontwikkeling en efficiënte logistieke processen binnen organisaties.

Het programma van de workshop Appreciative Inquiry ziet er als volg uit:


14.00 uur Ontvangst

14.15 uur Kennismaken

14.30 uur Wat is All About Change?

14.45 uur Ervaring opdoen met een nieuwe manier van veranderen: Appreciative Inquiry

15.45 uur Teamcoaching casebeschrijving: Fair Food

16.45 uur Wat kan Appreciative Inquiry voor uw organisatie betekenen?

17.00 uur Netwerkborrel

De workshop vindt plaats op het kantoor van All About Change te Amsterdam (Silodam 1E, 1013 AL). De kosten voor deelname aan de workshop zijn € 65,- en aanmelden kan online via www.allaboutchange.nl of telefonisch op 020-320 44 66.


---------------------


Over All About Change

All About Change is een onderneming die zich bezighoudt met het begeleiden van individuele, team- en organisatieontwikkeling. De interventies richten zich op alle veranderingen binnen organisaties die niet mogelijk zijn zonder professionele betrokkenheid. All About Change maakt gebruik van de Appreciative Inquiry aanpak. Bij deze benadering worden doelen en resultaten gerealiseerd op basis van een betrokken veranderingsmethodiek. Door middel van trainingsdagen, workshops, brainstormsessies, werkconferenties en individuele coachingstrajecten brengt All About Change mensen in contact met hun wensen en kwaliteiten. All About Change helpt teams en organisaties om gezamenlijke uitgangspunten te vinden en het bedrijf of de afdeling op basis van een consensus een ander beleid te laten uitvoeren. Werknemers raken verbonden met de doelstellingen en zorgen zo voor een hoge kwaliteit van het werk. Voor meer informatie kijkt u op www.allaboutchange.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: allaboutchange@marcommit.nl

Contact All About Change

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share