Ambulance Amsterdam

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Karperweg 19 25 , 1075 LB Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Ambulance Amsterdam

Ambulance Amsterdam is dé uitvoerder van ambulancezorg in Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland en Kennemerland (Haarlemmermeer). Bij ons mag iedereen rekenen op goede ambulancezorg: op tijd en mensgericht. Onze focus ligt op de kwaliteit van zorg en wordt mede gevoed door onze band met het AMC.
We zijn 24 uur per dag verantwoordelijk voor het leveren van deze zorg, ook bij (dreiging van) grootschalige ongevallen en rampen. Wij willen allianties aangaan om te komen tot geïntegreerde acute zorg in de traumaregio's van Noord-West Nederland. Onze ketenpartners in zorg en veiligheid ervaren ons daarbij als betrouwbaar, verbindend en ondersteunend.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Ambulance-Amsterdam-standplaats-Karperweg/311290778912675

Categorieën: Ambulance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Ambulance Amsterdam in Karperweg 19 25, Amsterdam Noord-Holland 1075 LB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nachtzorg diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Nachtzorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1075 LB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3717691]