Amstuc

Door: Amstuc  09-02-2013
Trefwoorden: Stukadoors, akoestisch materiaal, Betaalbaar

Welkom bij Amstuc stukadoorsbedrijf Amsterdam!

Stukadoor Amstuc is een ervaren en betrouwbaar allround stukadoorsbedrijf dat voorziet in de moderne en ambachtelijke vormen van stucwerk. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en sauswerk, het pleisteren van een gewone muur tot het afwerken van een oud Hollands balkenplafond in oorspronkelijke staat. Amstuc levert vakkundig stucwerk, met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs.

Bel Amstuc voor een prijsopgaaf en overtuig uzelf. Een goede stukadoor in Amsterdam en omgeving, die de fijne kneepjes van het vak kent, die plezier heeft in zijn werk en zorgt dat u plezier heeft van het resultaat.

U wilt strakke muren, goede afwerking en geen troep achteraf. Kwaliteit zoals u mag verwachten van een professionele stukadoor. Dan is Amstuc een juiste keuze.

Meer weten?

Neem dan meteen contact op. Bespreek uw wensen met de stukadoor Danny Schallenberg. Krijg alvast inzichtelijk wat u kunt verwachten en in welk tijdsbestek. Of maak vrijblijvend een afspraak.

Telefoon 020 6363481 / 06 22563847, of email naar: .

Trefwoorden: 0206363481, 0622563847, akoestisch materiaal, Ambachtelijk, Amstuc, Betaalbaar, Danny Schallenberg, Een echt Nederlands Stukadoorsbedrijf, Glad Strak en Recht, Granol, Plaatsen Plafond, Pleisterwerk, Raapwerk, Schoon achter, Schuurwerk, Sierpleister, Spachtelputz, Stucwerk, Stukadoors, Tips, Verlaagd Plafond, www.stukadoorsbedrijfamsterdam.com,

Andere producten en diensten van Amstuc

09-02-2013

STUC TIPS

Tips voor wanneer u zelf aan de gang gaat met stucen van muur of plafond


09-02-2013

TIPS

Bereken hoeveel u nodig hebt. Maak niet te weinig aan. Als u een muur voor de helft stuukt en


Stukadoor van Amstuc thumbnail
19-01-2013

Stukadoor

Stukadoorsbedrijf Amstuc