STUC TIPS

Door: Amstuc  09-02-2013
Trefwoorden: Stukadoors, akoestisch materiaal, Betaalbaar

> Bereken hoeveel u nodig hebt. Maak niet te weinig aan. Als u een muur voor de helft stuukt en u doet later de rest omdat het materiaal op was en u eerst nieuw moest aanmaken, dan blijf je dat achteraf vaak zien.


> Houd rekening met het feit dat uw aangemaakte granol of ander pleister tijdens het stucen al meteen langzaam opdroogt. Bedenk van tevoren hoeveel oppervlakte u op een dag of dagdeel kunt of wil doen. Zo kunt u goed berekenen hoeveel goudband of ander band u nodig hebt. Maak niet voor de hele dag aan, maar deel uw project in een paar stukken. U heeft dan ook geen stress van opdrogend materiaal.


> Begin zo mogelijk met de kleinste oppervlakte, niet met de grootste muur. En liefst ook in het donkerste deel van de muur. U kunt dan eerst even 'inkomen' en als het wat minder strak wordt dan u in gedachte had, dan zal het op die plek minder opvallen dan wanneer u meteen met de lange wand was begonnen.


> Uw wand in een kleur stucen? Begin licht. Voorkom dat een kleur veel donkerder uitpakt dan dat u zich het eigenlijk voorstelde.

Trefwoorden: 0206363481, 0622563847, 10 jaar garantie, akoestisch materiaal, Ambachtelijk, Amstuc, Betaalbaar, Danny Schallenberg, Een echt Nederlands Stukadoorsbedrijf, Glad Strak en Recht, Granol, Plaatsen Plafond, Pleisterwerk, Raapwerk, Schoon achter, Schuurwerk, Sierpleister, Spachtelputz, Stucwerk, Stukadoors, Tips, Verlaagd Plafond, www.stukadoorsbedrijfamsterdam.com,

Andere producten en diensten van Amstuc

09-02-2013

TIPS

Bereken hoeveel u nodig hebt. Maak niet te weinig aan. Als u een muur voor de helft stuukt en


09-02-2013

Amstuc

Stukadoorsbedrijf Amstuc. Een allround stukadoorsbedrijf in Amsterdam dat betaalbaar ambachtelijk en modern stukwerk levert voor particulier en bedrijf.


Stukadoor van Amstuc thumbnail
19-01-2013

Stukadoor

Stukadoorsbedrijf Amstuc