Stukadoor

Stukadoor van Amstuc

Door: Amstuc  19-01-2013
Trefwoorden: Stukadoors, Stucwerk, Ambachtelijk

Welkom bij Amstuc stukadoorsbedrijf Amsterdam! Stukadoor Amstuc is een ervaren en betrouwbaar allround stukadoorsbedrijf dat voorziet in de moderne en ambachtelijke vormen van stucwerk. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en sauswerk, het pleisteren van een gewone muur tot het afwerken van een oud Hollands balkenplafond in oorspronkelijke staat. Amstuc levert vakkundig stucwerk, met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs. Bel Amstuc voor een prijsopgaaf en overtuig uzelf. Een vakkundig stukadoor in Amsterdam en omgeving, die plezier heeft in zijn werk en zorgt dat u plezier heeft van het resultaat.

U wilt strakke muren, goede afwerking en geen troep achteraf. Kwaliteit zoals u mag verwachten bij deze professionele en betaalbare stucadoor uit Amsterdam.

Bent u dus op zoek naar stucadoorsbedrijf in Amsterdam of omgeving? Neem dan contact op met Amstuc. Telefoon 020 6363481 / 06 22563847, of email naar .

Trefwoorden: Ambachtelijk, Amstuc, Pleisterwerk, Raapwerk, Schuurwerk, Sierpleister, Spachtelputz, Stucwerk, Stukadoors,

Andere producten en diensten van Amstuc

09-02-2013

STUC TIPS

Tips voor wanneer u zelf aan de gang gaat met stucen van muur of plafond


09-02-2013

TIPS

Bereken hoeveel u nodig hebt. Maak niet te weinig aan. Als u een muur voor de helft stuukt en


09-02-2013

Amstuc

Stukadoorsbedrijf Amstuc. Een allround stukadoorsbedrijf in Amsterdam dat betaalbaar ambachtelijk en modern stukwerk levert voor particulier en bedrijf.