Vastgoed Fundament Fonds koopt kantoorpand in Enschede

Door: Annexum Invest  09-05-2006
Trefwoorden: Beleggen, Finance, Vastgoed Fundament Fonds

Amsterdam – mei 2006 – Het Vastgoed Fundament Fonds breidt haar portefeuille uit met de aankoop van een kantoorpand in Enschede. Het pand is gevestigd op een uitstekend bereikbare locatie aan de rand van Enschede nabij het Arke voetbalstadion. Het object is gekocht voor Euro 7.3 miljoen v.o.n. Het omvat 3.885m2 kantoorruimte, verdeeld over vijf bouwlagen, alsmede 93 parkeerplaatsen op het eigen terrein. De huurders zijn Deloitte en Royal Haskoning. Het huurcontract wordt jaarlijks geïndexeerd, waardoor de belegging inflatiebestendig is.

Deloitte is de grootste organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy en financieel advies in Nederland. Zij hebben circa 6000 medewerkers. De andere huurder is Royal Haskoning. Dit is een onafhankelijk, wereldwijd opererend adviesbureau. Zij werken vanuit een technische achtergrond en bestrijken het brede veld van de interactie tussen
de mens en zijn omgeving. De onderneming heeft diverse vestigingen en partners over de gehele wereld. Er werken 3200 professionals.

De begeleidend makelaar was DTZ Zadelhoff Investments.
In september 2006 bestaat het Vastgoed Fundament Fonds 3 jaar. Het fonds is een niet beursgenoteerde vastgoed beleggingsinstelling met een aantrekkelijk geprognosticeerd rendement (8 – 10% op jaarbasis*). De aandelen zijn dagelijks
verhandelbaar en de voor uitkering beschikbare winst wordt elk kwartaal in de vorm van dividend aan de beleggers uitgekeerd. Het Vastgoed Fundament Fonds bestaat voornamelijk uit directe vastgoedbeleggingen in Nederland en tevens aandelen van Europees genoteerde vastgoedfondsen. Het fonds wordt actief beheerd door Annexum Beheer B.V.

Trefwoorden: Beleggen, Finance, Vastgoed Fundament Fonds

Contact Annexum Invest

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share