Apotheek Overtoomse Veld

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: August Allebeplein 26 , 1062 AC Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Apotheek Overtoomse Veld

Apotheek Overtoomse Veld is de eerste Kwaliteits Apotheek die na een metamorfose zijn deuren heeft geopend voor publiek. Er zullen er binnenkort nog vele apotheken volgen in geheel Nederland.

Kwaliteits Apotheek is de naam van een nieuwe landelijke formule voor apotheken. Kwaliteits Apotheek is voor en door apothekers ontwikkeld: de aangesloten apothekers kunnen hun klantvriendelijkheid blijven garanderen, terwijl de kwaliteit in dienstverlening naar de consument steeds hoger wordt.

Apotheek Overtoomse Veld is een gezellige apotheek met een grote publieksruimte. De lange brede balieruimte biedt de gewenste privacy. Rondom de apotheek is voldoende mogelijkheid tot vrij parkeren. Verder zijn er in de apotheek een bloeddrukmeter en een gewicht + lengte meter aanwezig en kunt u (op afspraak) uw cholesterol laten meten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pharmaceutical Raw Materials

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Apotheek Overtoomse Veld in August Allebeplein 26, Amsterdam Noord-Holland 1062 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bezorgservice diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bezorgservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1062 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817747]