Carp opent omvangrijke vacaturebank voor hoogopgeleiden

Carp opent omvangrijke vacaturebank voor hoogopgeleiden van Aromedia

Door: Aromedia  05-06-2007

Carp opent omvangrijke vacaturebank voor hoogopgeleiden
Sterke combinatie van bereik Carp en MegaJobs.nl.


Amsterdam, 9 mei 2007 –Carp, multimediaal carrièreplatform voor hoogopgeleide Young professionals, lanceert deze week een eigen vacaturebank met een omvangrijke verzameling vacatures voor hoogopgeleiden. De Carp vacaturebank komt tot stand in samenwerking met Megajobs, waarbij Carp vacatures worden aangevuld met vacatures voor hoogopgeleiden die via de Megajobs functionaliteit beschikbaar worden gesteld. Carp biedt hiermee een nieuwe exclusieve service voor hoogopgeleide Young professionals binnen een innovatief, multimediaal platform voor de beste keuzes in studie, werk en leven. Recruiters die Carp inzetten, weten zich verzekerd van het uitgebreide bereik dat de combinatie biedt met het MegaJobs-netwerk, waar alle Carp-vacatures ook verschijnen. Hiermee is een van de meest uitgebreide vacaturebanken ontstaan die zich specifiek op hoogopgeleiden richten, met deze week meer dan 20.000 vacatures. De vacaturebank is te vinden onder http://vacatures.carp.nl. Onder deze samenwerking tussen Carp en MegaJobs vallen ook de vacatures van het recruitment event Careerscope, en de communicatie naar Carplezers in de wekelijkse Carp Nieuwsbrieven.

Over Carp
Carp is een innovatief en informatief multimediaal platform voor hoogopgeleide young professionals voor de beste keuzes in studie, werk en leven. Voor deze doelgroep heeft Carp een veelvoud van producten ontwikkeld waarmee de onderwijswereld, het bedrijfsleven, brancheorganisaties en overheden hun doelgroepen optimaal bereiken. Carp bestaat uit het tijdschrift (oplage 135.000), Careerscope (recruitment evenement), de nieuwsbrieven (oplage 50.000), Carp.nl en de Wake-up Call (vacature e-mailservice).

Over Aromedia
Aromedia is uitgever van de merken Sum, Carp en Studytrack.com. Deze merken omvatten onder andere tijdschriften, gidsen, agenda's en websites. Alle producten van Aromedia worden gemaakt ter ondersteuning van studenten en professionals, in de leeftijd van 17 tot 37 jaar, bij het maken van belangrijke keuzes op het gebied van studie, werk en leven.

Over MegaJobs
MegaJobs werd in oktober 2004 gelanceerd, en biedt inmiddels zo’n 90.000 vacatures, waarvan het merendeel actuele Nederlandse vacatures. MegaJobs is daarmee de grootste vacaturesite van de Benelux en wellicht van Europa. MegaJobs groeit met vele duizenden vacatures per maand. Werkzoekenden vinden op http://www.megajobs.nl de grootste verzameling vacatures op het internet, waarvan vele niet te vinden zijn op andere vacaturesites.

MegaJobs-vacatures ook te zien zijn op o.a. EngineersOnline, Ars Aequi, SalesExpert, De Zaak, Nu-Z, AmiTV, ManagersOnline, Wannahaves.nl, Werksite.nl, Paginanieuws.nl, HRpraktijk.nl en Teletekst.nl, Daarnaast zijn (naast vele weblogs) meer dan honderd sites via het partner- en webmasterprogramma aangesloten. In 2005 nam MegaJobs mede het initiatief voor de lancering van AmiTV, Nederlands eerste TV-zender rondom het thema werk, loopbaan en opleiding.

---------------------------------------------
Noot voor de redactie: (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn van Schieveen, telefoonnummer 020-6646127.


Aromedia Bv
Martijn van Schieveen (Publiciteit),
Naritaweg 127
1043 BS Amsterdam
T 020 - 664 61 27
www.aromedia.nl


MegaJobs BV
Arjan van 't Hof, Eric Bremer (directie),
E-mail: [email protected]
Telefoon: 035 - 548 60 68


Contact Aromedia

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share