De nieuwe lente van Carp

De nieuwe lente van Carp van Aromedia

Door: Aromedia  27-02-2007

De nieuwe lente van Carp

Amsterdam, 20 februari 2007 – Carp Magazine komt deze week uit met een opgefriste editie. Om het contact te intensiveren met de voortdurende instroom van nieuwe starters op de arbeidsmarkt krijgen zowel inhoud als vormgeving een meer zakelijk karakter, met behoud van de typische Carp-bite. Met meer korte leesmomenten, nieuwe rubrieken, columns voor de drie nieuwe pijlers: ‘Carp werkt’, ‘Carp groeit’ en ‘Carp diem’. Carp werkt bevat artikelen over economie en arbeidsmarkt. Carp groeit gaat over persoonlijke groei, opleidingen en managementvaardigheden en Carp diem volgt lifestyle, kunst en cultuur. Daarnaast gaat Carp consequent aandacht besteden aan Young Management. De opfrissing biedt tevens nieuwe, prominente mogelijkheden voor arbeidsmarktcommunicatie, zowel wat betreft vacatures als corporate uitingen. In het licht van de global warming begint Carps nieuwe lente op 21 februari. De oplage van het eerste vernieuwde nummer wordt incidenteel verhoogd van 135.000 naar 145.000 exemplaren. In april volgt de restyle van de website www.carp.nl.


Carp
Carp informeert hoogopgeleide professionals tot 37 jaar over werk, loopbaan, lifestyle en persoonlijke ontwikkeling. Carp bestaat uit het tijdschrift (oplage 135.000), Careerscope (recruitment evenement), de nieuwsbrieven (oplage 50.000), Carp.nl en de Wake-up Call (vacature e-mailservice).

Aromedia
Aromedia is uitgever van de merken Sum, Carp en Studytrack.com. Deze merken omvatten onder andere tijdschriften, gidsen, agenda's en websites. Alle producten van Aromedia worden gemaakt ter ondersteuning van studenten en professionals, in de leeftijd van 17 tot 37 jaar, bij het maken van belangrijke keuzes op het gebied van studie, werk en leven.

# # # # #

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn van Schieveen (Publiciteit), telefoon 020 – 664 61 27

Aromedia Bv
Naritaweg 127
1043 BS Amsterdam
T 020 - 664 61 27
www.aromedia.nlContact Aromedia

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share