De Alfa 159 is de winnaar van Carp’s Leasebak van het Jaar-prijs

Door: Aromedia  19-05-2006
Trefwoorden: Media, Mobiliteit, Lease Auto

Amsterdam, 19 mei 2006 – De Alfa 159 is deze week gekozen tot Carps Leasebak van het Jaar 2006. Deze auto uit het business+ segment is nu zo’n half jaar uit in Nederland. Aan de verkiezing van Carps publieksprijs namen 722 lezers deel. De Alfa haalde 134 stemmen binnen. Op de tweede plaats eindigde de Seat Léon en aansluitend de Citroën C6. Carp stelde de prijs in omdat 42% van haar 165.000 lezers in een leaseauto rijdt.

Bij Carps publieksprijs draait het vooral om uitstraling, in welke auto wil je gezien worden, bij de klant maar zeker ook in het weekend. Zoals een lezer het verwoordde: ‘Leaseauto’s hebben maar ten dele te maken met ratio en veel meer met gevoel. Italianen weten dat gevoel perfect te bespelen.’ De Alfa 159 werd in een reactie omschreven als ‘een beauty met brains’. Een lezeres koos voor de Alfa omdat ‘Italiaanse auto’s mooier en betrouwbaarder zijn dan Italiaanse mannen. Zeker in combinatie met zwart leer’.

De publieksprijs van Carp magazine maakt deel uit van de Leasecar of the Year Award van ING Car Lease. De winnaar daarvan is de Ford S-Max.

Zie www.carp.nl voor meer achtergrondinformatie over de verkiezing.

Trefwoorden: Awards, Lease Auto, Media, Mobiliteit