Slimme Software op schoolweb.nl

Door: Aromedia  02-10-2006
Trefwoorden: Internet

Amsterdam, 2 oktober 2006 - Slimme Software is de nieuwe speciale webpagina voor jongeren op Schoolweb.nl.

Jongeren in het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs vinden hier alles over het kopen van voordelige officiële software. Het gaat om software die scholieren thuis kunnen gebruiken, waaronder de populaire producten van Microsoft. Slimme Software wordt verzorgd door slim.nl, dé softwareleverancier voor het onderwijs. Schoolweb.nl is de internetsite voor iedereen die zich bezighoudt met studie- en beroepskeuze en is een onderdeel van uitgever Aromedia Educatief.

Aromedia Educatief en slim.nl gaan samenwerken om de scholieren nog beter te kunnen informeren over zaken die van belang zijn voor school. Aromedia Educatief is de uitgever van onder meer de TKMST Magazines en Schoolweb.nl. Deze website biedt jongeren alle informatie over studie en toekomst. Slim.nl heeft nu op schoolweb.nl een eigen pagina met de naam Slimme Software met informatie over de nieuwste producten en aanbiedingen.

Steeds meer jongeren moeten voor hun studie thuis gebruikmaken van maken van officiële software.
Alle scholieren (en hun ouders) van instellingen in het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs in Nederland kunnen inloggen bij slim.nl en voordelige software bestellen. Dit geldt natuurlijk ook voor medewerkers van de onderwijsinstellingen. Slim.nl is dé softwareleverancier voor het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs.

Joost Wasch, directeur van slim.nl: ‘Wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Aromedia Educatief en verwachten ons uitgebreide assortiment en onze unieke aanbiedingen onder de aandacht van een groter publiek te kunnen brengen’. Aromedia Educatief breidt hierdoor haar dienstenaanbod op de website uit en biedt de bezoekers van de website nog meer informatie.

Slim.nl
In de webwinkel slim.nl is het mogelijk om tegen hoge kortingen software te kopen, niet alleen besturingssystemen en netwerksoftware, maar ook virus-beveiliging, firewalls en back-up software. Ook zitten er DTP, grafische en CAD/CAM programma’s in het assortiment. De kortingen lopen op tot wel 90% van de winkelprijs.

Naast software verkoopt www.slim.nl ook tijdschriften en boeken op computer- en multimediagebied, games en computergadgets. Uiteraard ook met hoge kortingen. Slim.nl levert de bestelling binnen 24 uur op het thuisadres van de scholier of medewerker.
www.Slim.nl promoot ook culturele activiteiten, zoals Rembrandt, de musical.

Voor het basisonderwijs en hoger onderwijs is er de webwinkel SURFSPOT.nl met vergelijkbare producten met dezelfde hoge kortingen.

Aromedia Educatief
Aromedia Educatief ondersteunt jongeren en scholieren in de leeftijdskolom van 11 t/m 17 jaar bij het maken van de belangrijkste keuzes in studie en leven. Onder de merken B-Zik, TKMST en Schoolweb worden hiervoor onder andere tijdschriften, gidsen, agenda’s, websites en cd-rom’s ontwikkeld. Tevens organiseert Aromedia Educatief elk jaar het evenement Studie Beurs, bezocht door circa 88.000 scholieren en studenten, en doet ze onder andere met de TKMST Monitor onderzoek onder circa 200.000

Trefwoorden: Internet